aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was kobitki
Jestem wściekła jak jasna cholera

Zadzwoniłam do opiekunki, czy wszystko ok i czy jutro mogę przywieź Oliwerka, a ona do mnie jeśli ma katar to nie
Ostatnio miał katar u niej, ale przecież nie będę rezygnować za każdym razem z pracy kiedy on katar ma
Czy może się mylę
Oprócz kataru nic mu więcej nie było. Dziewczyny jak jest u Was
Jeśli dzieciaczki mają katarek to nie pracujecie
Zostajecie z nimi w domu
Pytam się jej dlaczego mi wcześniej nie zadzwoniła, a ona na to, że myślała, że mu przejdzie
a jeśli ja bym nie zadzwoniła, to pożegnałaby nas jutro w drzwiach
I co najważniejsze jak ostatnio w piątek Oliwierek był u tej opiekunki to jej mała też miała już katar, a ona do mnie, że to przez Oliwierka mała jej się pochorowała
Jestem wściekła

Niko wczoraj bawił się do 19:00 z koleżanką i jak wróciłam ze szkoły to już smacznie spał
Niunia ja jednak uważam troszkę inaczej
, nie należy wszystkiego zabraniać, ale trzeba mieć swoje zasady i na wszystko dzieciom nie wolno pozwalać! Ja miałam podobnie do Pauki tzn o danej godzinie w domu, a jak nie przyszłam na czas to była kara
Liczyłam się ze zdaniem rodziców
, choć nie stwarzałam im problemu:-) UWAGA nigdy w życiu się jeszcze nie upiłam (mam 24lata), nigdy nie piłam wódki (uważam, że śmierdzi
), nie paliłam papierosów (jestem uczulona na dużą ilość dymu)
Największy mój wybryk to ucieczka z domu (raz jedyny), ale późnym popołudniem wróciłam
Kara oczywiście mnie nie ominęła

Jestem wściekła jak jasna cholera

Zadzwoniłam do opiekunki, czy wszystko ok i czy jutro mogę przywieź Oliwerka, a ona do mnie jeśli ma katar to nie
Ostatnio miał katar u niej, ale przecież nie będę rezygnować za każdym razem z pracy kiedy on katar ma
Czy może się mylę
Oprócz kataru nic mu więcej nie było. Dziewczyny jak jest u Was
Jeśli dzieciaczki mają katarek to nie pracujecie
Zostajecie z nimi w domu
Pytam się jej dlaczego mi wcześniej nie zadzwoniła, a ona na to, że myślała, że mu przejdzie
a jeśli ja bym nie zadzwoniła, to pożegnałaby nas jutro w drzwiach
I co najważniejsze jak ostatnio w piątek Oliwierek był u tej opiekunki to jej mała też miała już katar, a ona do mnie, że to przez Oliwierka mała jej się pochorowała
Jestem wściekła

Niko wczoraj bawił się do 19:00 z koleżanką i jak wróciłam ze szkoły to już smacznie spał

Niunia ja jednak uważam troszkę inaczej
, nie należy wszystkiego zabraniać, ale trzeba mieć swoje zasady i na wszystko dzieciom nie wolno pozwalać! Ja miałam podobnie do Pauki tzn o danej godzinie w domu, a jak nie przyszłam na czas to była kara
Liczyłam się ze zdaniem rodziców
, choć nie stwarzałam im problemu:-) UWAGA nigdy w życiu się jeszcze nie upiłam (mam 24lata), nigdy nie piłam wódki (uważam, że śmierdzi
), nie paliłam papierosów (jestem uczulona na dużą ilość dymu)
Największy mój wybryk to ucieczka z domu (raz jedyny), ale późnym popołudniem wróciłam
Kara oczywiście mnie nie ominęła

Ostatnia edycja:

czemu jest niedobry? zle sie czujesz? czy cos Cie wkurzylo?