reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Czesc
bylam u lekarza czekalam ponad godzine i okazalo sie ze babka zapomniala mnie zapisac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no: A dzwonilam tam i kazala przyjsc na 3 i podala nawet nazwisko lekarza ktory mnie przyjmie:angry:Ale po dlugiej rozmowie mnie przyjol,powiedzial ze to przeziebienie i co dal????? paracetamol:tak::-D Teraz juz mi troszke lepiej,ide dalej do lozka lezec
jutro napisze cos wiecej

No i w końcu jestem ja...:-D
Jak pójdzie tak dalej to się zaharuje na śmierć...skończyłam dziś o 18.00 a jutro wcale lepiej nie wygląda....:szok::zawstydzona/y::-)
Ale co tam...jeszcze 10 dni i mama mne znowu wesprze...i siostra tez!:-D
Ann trzymaj się...i dziewczynki w ryzach też utrzymaj jeszcze pare tygodni!
Sencilla daj tej swojej energi troche...bo mi uż brakło...
Co do METOD WYCHOWAWCZYCH ja jestem jak Pauka...godzina 19.00 kąpiel, mleczko, buzi i marsz do łóżek... czasem wyjątki są ale takie życie!:-D
Lece pod prysznic...

i ja jestem...

ja za duzo nie oglądam tv, ale dzisiaj leciał film na TVP1 i az sie popłakałam...:sad:

jutro mam ta sprawe w sądzie o której kiedyś pisałam:tak:

a, wiktoria ostatnio strasznie placze jak mam ja kapac:-( az sie wydziera i nie chce siedziec w wannie:-( nie mam pojęcia czy sie przestraszyła czegos czy co:confused: jak ją nakłonić żeby znowu tak chętnie sie pluskała:confused:

co do metod wychowawczych- to ja zawsze miałam wolna ręke:tak: przychodziłam o której chciałam, robiłam co chciałam:-) chociaz w naszym małym bloku byłam najmłodsza i brałam przykład ze starszych:tak: z mama miałam dobry kontakt... ale najlepsze jak kiedyś wróciłam do domu ok 20stej mając 14lat i oznajmiłam rodzicom że policja mnie spisała:-D
i dlatego wydaje mi sie ze nie powinno sie nic narzucac czy zabraniac:tak: kolezanka majac wszystko zabraniane-uciekała z domu,ciągła wojna w domu itd, a mając wolna reke sprobowałam wszystkiego z umiarem:-D
podstawa jest dobra rozmowa:tak:

aneta-może ustalcie taka godzine gdzie niko bedzie mial sily wstawac do szkoly:confused: i dziekuje za link do książki:tak:

pauka- a czy ty czasem nie masz do nas jakiejs wiadomosci:confused:
jak tak wczoraj napisalas, to pierwsze pomyslałam że jesteś w ciąży;-);-)

ann- pewnie z każdym dniem ci ciężej:confused: cos z tego pamietam:baffled: kilogramy które przytyłam dały mi się mocno odczuć na kręgosłupie:baffled:

karola-zdrówka;-)

niłego wieczoru:tak:

reklama
Do góry