reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam Was po bardzo długiej nieobecności:tak:
ufff, ale się rozpisałyście, czego się dziwić prawie miesiąc mnie nie było:szok:
... już się tłumaczę, windows nam padł, później przeprowadzka na nowe mieszkanko, remoncik, naprawa windowsa i jestem już z Wami:tak::-).
Nadrobiłam już zaległości, ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie wszystkiego:no:
Witam nowe mamusie, fajnie, że nasze gronko się powiększa:tak:
Najlepsze życzenia dla obchodzących swoje święto i dla tuptających (Dawidka i Zosi:confused:). Mój Oli jeszcze nie chodzi, choć dziś udało mu się zrobić 5 kroczków, ale jak sobie przypomni, że mama go za paluszek nie trzyma to siada na tyłek:happy:.
Tak się Was wczoraj naczytałam o tych ciążach, porodach, staraniach, że śniło mi się, że urodziłam małą księżniczkę:-D:-)
Ma-Rita jak Twoja fasolka:confused: Jak się czujecie:confused:
Magdaleny to chyba dawno tutaj nie było:confused:
Pauka, natka bryka superowa:tak:
Ann i PaulinaAnna powodzenia w staraniach:tak:
Aniu zdrówka dla dzieci:tak:
Olgunia szerokiej drogi i miłych, spokojnych świąt:tak:
niunia podziwiam za samozaparcie:tak:.
Jeśli chodzi o wagę to ja nigdy nie miałam z nią problemów (waga znów spadła bo mam 49kg, ale chyba przez stres), ale nie potrafiłabym sobie odmówić słodyczy:no:
Moi mężczyźni też zasmarkani, ten mały, średni i ten duży:-(, 4 dni bez kataru i znów katar i kaszel:-(
agasta moje zdanie na temat żłobka jest podobne do Twojego i Ma-Rity, więc życzę powodzenia:tak: i odpoczywaj póki możesz:tak:. Mam porównanie Niko chodził do żłobka, a mojego brata córka (młodsza od Nikodema o 2 tyg) nie chodziła co bardzo widać, ma problemy z mową i podstawowymi czynnościami.

W zeszłym tygodniu obchodziliśmy dopiero roczek Oliego, bo z wiadomych przyczyn nie miałam wcześniej do tego głowy.
My jedziemy do PL dopiero 23.12, ale i tak się cieszę, a chyba najbardziej to cieszy się moja mama, że nie spędzi tych świąt sama:-(.
Mam nadzieję, że kogoś nie pominełam:confused:
Miłego dnia :-)

Właśnie zauważyłam na suwaczku, że z mężem dziś mamy święto:-):tak::-D, chyba przygotuję jakąś wyjątkową kolację:tak:. Proszę o propozycję:confused:, ale nie z piekarnika bo nie działa nam niestety:no:
U Nikusia też same czwóreczki:-D

Hejka!U nas dzis słonko swieci:-):-).
Olgunia ja tez dołaczam sie dozyczen swiatecznych i szerokiej drogi:tak::tak:.
Natka samych radosci z pociechy:-)
Pauka zdrowka dla dzieci i snu dla ciebie:rofl2:
Ania oby to byl koniec choroby:tak:.
wlasnie usypiam Misia na rekach ,nie wiem czemu ale w dzien tylko tak zasypia i to jeszcze na chwilke.

Anetko miło że jesteś z nami znowu!I gratuluję rocznicy....:-D
Dziś tez nie mam koncepcji na wystawne obiady wiec gotuje kapuśniaczek!;-)
Niestety ja nic ci nie doradze...ale zajrzyj do PRZEPISÓW KILINARNYCH na forum może cos ciekawego znajdziesz!:tak:
Sencilla a ty gdzie sie podziewasz?
A Twiggless?

Wracając jeszcze do tematu żłobka........;-)
Ja nie mam nic przeciwko takim instytucją po to one są przecież...Choróbska są wszędzie i wypadki tez się zdarząją wszedzie...
Ja z moimi dziećmi spędzałam dużo czasu w okresie kiedy najbardziej mnie potrzebowały, nauczyłam je chodzić i mówić i widziałam ich pierwszy uśmiech, słyszałam pierwsze słowo...
Od maja Erni idzie do przedszkola - bo takie są koleje życia.Ja chcę podjąc drugi etat...i nadal będziemy się cieszyć sobą!:-D
Każda matka wie co dobre dla jej dziecka - wy napewno też robicie to co wam serce podpowiada...
Wszystkim życzę dużo miłości....bo tego nasze dzieciaki potrzebują najbardziej!:tak:

reklama
Anetko witamy spowrotem!!!! Wreszcie się odezwałaś! To super, ze już się urządziłaś....Buziaki dla chłopaków!:-):-):-)
Ann ja też trzymam kciuki i mam nadzieję, ze dzisiaj grzecznie pójdziesz spać wczesnie a nie będziesz siedzieć na necie do późna....;-):crazy:

Magdalena pisała na nk, że u niej ok, ale zaszły jakieś zmiany i odezwie się wkrótce....:tak::tak::-)

Karola moja Majunia w dzień śpi tylko na spacerkach w wózku, a w nocy nie ma problemu z zasypianiem w łóżeczku:tak::tak::tak::-) no niestety dzieci nami sterują...;-):-)

Do góry