reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hej dziewczyny,
u nas piękna pogoda, słoneczko świeci. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie, bo mam ochotę na dłuuuuuugi spacer :-)
U nas wszystko po staremu, w sobote Cludia dostała po raz pierwszy bananka - bardzo jej smakowało.

reklama
Właśnie wróciliśmy ze szpitala, Oliwierek ma rozciętą głowę:-:)-:)-(, ale narazie jest dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie. Zasnął ... muszę go budzić co 2 godziny, więc uciekam pod prysznic.
Miłej nocy

Dzień dobry.
pogoda zapowiada się piękna więc będziemy dziś spacerować :tak:

A co tu takie pustki?:szok:

Aneta co się stało?

Hej!
Anetko napisz coś więcej jak znajdziesz chwilkę...
Biedaczek a Ty pewnie też się nieźle nadenerwowałaś...:-:)-:)-(
Trzymaj się...
Agasta ja w szoku jestem jak życie na forum zanika z dnia na dzień!:szok::szok::szok:
A to wszystko przez tą pogode...:-);-):-D

Ja uciekam do pracy!:tak:a Wam zostawiam zamiast kawki;

Dzisiaj życzę Wam dnia zwykłych
cudów....
Gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Was zrobi
Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela...
Zielonych świateł na Waszej drodze z pracy albo sklepu...
Życzę Wam dnia małych spraw, które Wam ucieszą...
Najszybszej kolejki w sklepie spożywczym...
Dobrej piosenki zaśpiewanej w radiu
Waszych kluczy dokładnie tam, gdzie ich szukacie...

Witam i ja!
Ja od wczoraj troche mam nieciekawy humor...
W czwartek mialam z Tosia leciec do Polski, na pierwsza Komunie coreczki mojego brata... Marys miala zostac z kolezanka na czas pobytu Tatusia w pracy... Niestety wczoraj okazalo sie, ze kolezanka nie moze zostac z Marysia z powaznych powodow :no:
Wczoraj caly dzien szukalam opieki dla Marysi, ale nie mam nic :baffled: Wyglada na to, ze nie pojedziemy niestety... Wszystko juz przygotowane bylo, bilety dawno kupione i w ogole... Ach, zle mi.
PS. juz wiem, ze pojedziemy :)Znalazalm osobe do opieki nad Marysia, ale sie ciesze.

Ostatnia edycja:
Witam
Mój M pojechał wczoraj do szkoły, Oliwierek zrobił w pampersa kupę, więc przebrała mu i chciałam go wykąpać, ale zachciało mi się siusiu i zostawiłam go bez pampersa na kanapie, siedział sobie, po chwili krzyk:confused::confused::confused:, wybiegłam z WC, a Oliwierek nadal siedział na kanapie, ale zakrwawiony:szok::szok::szok:. Nie mam pojęcia jak to zrobił, Nikuś twierdzi, że uderzył się w stół (stół ma brzegi zaokrąglone) który jest przy kanapie i prawdopodobnie tak było:-:)-:)-:)-( Ma rozcięty łuk brwiowy:-:)-:)-(. Tyle nerwów wczoraj przeżyłam, bo tak jego rana strasznie wyglądałą, jeszcze leciała mu krew ciurkiem, ale udało mi się ją zatamować. Pobiegłam po sąsiadkę, zadzoniła do szpitala, że przyjedziemy z małym dzieckiem z rozciętą głową, po chwili był już mój M, Nikuś został z sąsidką.
Oliwierek na szczęście nie miał szyte tylko ma plastry i klej.
Jak przyjechaliśmy to Oliwierek był tak zmęczony, że w 30sekund zasnął:szok: Nawet już go nie myłam tylko wytarłam chusteczkami nawilżającymi i włożyłam do łóżeczka. W nocy co 2 godzinki go wybudzaliśmy, ale Oli nawet nie chciał oczków otwoerać, bo był bardzo zmęczony:-( Wstał rano o 6:00 i już biegał, zadowolony i szczęśliwy:tak:.
Oczywiście się obwiniam, bo mogłam go wykąpać, położyć spać i dopiero pójść do WC, ale niestety tak nie zrobiłam:no:
Mimo, że mam WC metr na metr to od dziś Oliwiera zabieram ze sobą:baffled:
Dziś chyba z osłabienia, przemędzenia i tych nerwów wyszły mi 3 opryszczki na ustach:szok::szok::szok: Bolą mnie jak cholera, a nie wspomnę jak wyglądam:no:.
Niko zmęczony wczorajszymi wrażeniami, głośniej krzyczał i płakał niż Oliwierek, nie chciał wstać dziś do szkoły, ale udało się:tak:
Oliwierek zasnął, więc uciekam robić obiad i posprzątać mieszkanko:tak:

Wrzucam kilka fotek mojego serduszka:tak:

Załączniki

• Afb0066.jpg
    Afb0066.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 38
  • Afb0067.jpg
    Afb0067.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 100_2278.jpg
    100_2278.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 36