• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
dobry wieczor
ja po pracy zaliczylam apeldoorn, ale nie zbyt udane zakupy mimo ze jest duzo wyprzedazy :wściekła/y: Chcialam sobie kupic jakas sukienke na swieta ale wszytsko za duze :wściekła/y: albo ksoztowalo 75 euro a tak na glowe jeszcze nie spadlam :-D kupilam wiec tuniiko sukienke na dzieciecym dziale, dla dzieciaczkow w wieku od 12-14 lat :eek::szok::-D
po wypadzie zakupy, obiad i tak dopiero teraz siadlam porzadnie na tylku.
dziewczyny wy tu piszecie o podziale swiat miedzy rodziny ze kursowac musicie 400 km a nasze rodziny meiszkaja od siebie 1050 km :wściekła/y: wiec kursowac nawet jak bysmy chcieli to nei mozemy. Pozostaje nam wiec jedne swieta spedzac tu nastepne w pl :cool: a ze w zeszlym roku bylam w koncowce ciazy to o wyjedzie do pl mowy nie bylo wiec zostalismy tutaj. W tym roku mielismy jechac do pl, ale ze brat niedawno kupil sobie tu mieszkanie to namowilismy rodzicow zeby przyjechali tutaj, to przy okazji zobacza chate brata, czyli bedzie pozyteczni8e podwojnie :-):-):-)

spokojnej nocki

Dobry wieczór!:-D

Moja Majeczka juz padła o 19.30 więc wolne...:tak::tak::-):-)Oli bawi sie jeszcze kucykami, ale zaraz też ją pogonię....;-):-)

Byłam dzisiaj na zakupach, jutro Mikołaj przyniesie paczki;-);-):-D:-D

Aniu gratulacje...No to teraz ostro się zabierzesz za naukę...Zastanawiam się jak ty to wszystko ogarniesz...Chyba właczysz kolejny "motorek";-);-);-):tak::tak::tak::laugh2::laugh2:

Anetko co za pech was prześladuje...e:-(:-(:szok::szok: I jak rozwiązałaś tą sprawę z autem????

Anno gratulki z okazji pierwszego spacerku...:tak::-) A swoją drogą to też chciałam Amelkę, ale mąż nie pozwolił mi zmienić, bo mi co rusz sie co innego podobało!:-);-):-)

A jesli chodzi o mleko krowie, to moja Oli zaczęła je pic tak na stałe od 15 mc, bo o modyfikowane nie podchodziło jej...A Maja od roczku je platki na mleku krowim, bo w żłobku już nawet wcześniej dają zupkę mleczną na mleku krowim... Teraz cześciej zaczęłam jej gotować z kaszką ryżową, bo widzę że też niebardzo już jej podchodzi....:tak::sorry::-) Ja uważam, że do tego to też trzeba podchodzić z przymrużeniem oka...To tak jak z glutenem...Jak dziecko nie jest uczulone i nie ma skazy to może warto spróbowac...Zresztą my też kiedyś tak bylismy karmieni i jakoś nikt nie widział w tym nic złego....:sorry::tak::-)

Aniu mój Sebek też ma wyjeżdzać w nocy z piątku na sobotę gdzieś ok 3 więc może będziecie się mijać na drodze albo jechać "kolumną";-);-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Agasta no to zaszalałaś na zakupach!:-D A swoją drogą to musisz byc drobniutką osóbką skoro mieścisz sie w ubraniach 14 latek...:cool2:
Pauka już czuć tą twoją optymistyczną energie że mążulek wraca!:-):-):-)
U mnie Ernesto w krainie snów a Karcia zeszła na dół i ...stwierdziła że spać sie jej niechce bo ma jutro wolne:eek:....i ogląda Harego w TV....:-DA co tam...weekend!
Dziewczynki gdzie sie ukrywacie?Sencilla i Ann ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry