Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

Chcialam sobie kupic jakas sukienke na swieta ale wszytsko za duze
albo ksoztowalo 75 euro a tak na glowe jeszcze nie spadlam
kupilam wiec tuniiko sukienke na dzieciecym dziale, dla dzieciaczkow w wieku od 12-14 lat 

wiec kursowac nawet jak bysmy chcieli to nei mozemy. Pozostaje nam wiec jedne swieta spedzac tu nastepne w pl
a ze w zeszlym roku bylam w koncowce ciazy to o wyjedzie do pl mowy nie bylo wiec zostalismy tutaj. W tym roku mielismy jechac do pl, ale ze brat niedawno kupil sobie tu mieszkanie to namowilismy rodzicow zeby przyjechali tutaj, to przy okazji zobacza chate brata, czyli bedzie pozyteczni8e podwojnie :-):-):-)

:-):-)Oli bawi sie jeszcze kucykami, ale zaraz też ją pogonię....;-):-)

I jak rozwiązałaś tą sprawę z autem????
:-) A swoją drogą to też chciałam Amelkę, ale mąż nie pozwolił mi zmienić, bo mi co rusz sie co innego podobało!:-);-):-)
:-) Ja uważam, że do tego to też trzeba podchodzić z przymrużeniem oka...To tak jak z glutenem...Jak dziecko nie jest uczulone i nie ma skazy to może warto spróbowac...Zresztą my też kiedyś tak bylismy karmieni i jakoś nikt nie widział w tym nic złego....
:-)

A swoją drogą to musisz byc drobniutką osóbką skoro mieścisz sie w ubraniach 14 latek...
....i ogląda Harego w TV....
A co tam...weekend!