• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
dziewczyny chciałabym kupic niedrogo pieska szczeniaka swojej chrzesnicy i nie wiecie moze kto ma ? może wasi sąsiedzi lub znajomi? może byc kundelek tylko szczeniak :-)

Olgunia, spróbuj w schronisku. Tam szczeniaków na pęczki, do wyboru do koloru.

Bira a u mamy nie możecie przez święta pomieszkać:confused:
Aneta, nie wiem czy Sebastian dałby radę z nią ieszkać tyle czasu. Ale dzisiaj zaczęłam z nią rozmawiać, że może mogła by zostać tutaj na święta i to było by dla mnie najlepsze rozwiazanie.

U nas wreszcie święty spokój:-) Odrawiłam teścia do domu, Inga śpi, żyć nie umierać:-)

Uciekam z psami:-)

Dobranoc:-)

Dzien dobry
Aneta brawa dla oliwierka ze tak swietnie poradzil sobie z krowia flacha :-D
A co do torta to biszkopt nie zabiera duzo czasu, ale z dekoracja jest juz wiecej zabawy :-D
Trzeba najpierw zagniesc ta mase do dekoracji, wgniesc dobrze barwinik zeby rownomiernie sie rozprowadzil, rozwalkowac mase no i pozniej pokryc nia tort i nastepnie zaczyna sie zabawa z elementami, wiec ok 1,5 do 2 godz zrobienie takiego calego torta zajmuje :-D
Gosia gratulki dla Daana z okazji pierwszego zabka :-)
Anna dla was rownizez gratlki pierwszego rodzinnego spacerku :tak: Jak sie czujesz?
Aniahaven no, chuda jestem jak szkapa :wściekła/y: i wkurzam sie niesamowicie na zakupach, bo nigdy nie moge porzadnych, eleganckich, "doroslych" ciuchow znalezc. 36 wisi na mnie jak na worku a 34 malo kiedy maja. Porabana ta rozmiarowka tutaj jak nie wiem co :wściekła/y:
Pomyslicie sobie pewnie chuda jestes ciesz sie a nie narzekasz, ale ja wcale nie jestem szczesliwa :no: i najgorsze w tym wszystkim jest to, ze jem za 2 a nic nie tyje. Poprotu mam taka przemiane materii i nic nie moge na to poradzic :crazy: od kad pamietam zawsze taka chudzina bylam. no dobra, w ciazy mi sie przytylo 18 kg :-D I mogloby tak zostac, tylko ze bez tego wielkiego brzuchola :-D
A jak ludzie dziwnie na mnie patrza jak stoje w sklepie z claudia na dziale dzieciecym i zamiast baby ciuszki ogldac to grzebie przy nastolatkach :-( pewnie sobie mysla nastoletnia matka z dzieckiem :-D:szok::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry