Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny chciałabym kupic niedrogo pieska szczeniaka swojej chrzesnicy i nie wiecie moze kto ma ? może wasi sąsiedzi lub znajomi? może byc kundelek tylko szczeniak :-)
Aneta, nie wiem czy Sebastian dałby radę z nią ieszkać tyle czasu. Ale dzisiaj zaczęłam z nią rozmawiać, że może mogła by zostać tutaj na święta i to było by dla mnie najlepsze rozwiazanie.Bira a u mamy nie możecie przez święta pomieszkać![]()

Jak sie czujesz?
i wkurzam sie niesamowicie na zakupach, bo nigdy nie moge porzadnych, eleganckich, "doroslych" ciuchow znalezc. 36 wisi na mnie jak na worku a 34 malo kiedy maja. Porabana ta rozmiarowka tutaj jak nie wiem co 
i najgorsze w tym wszystkim jest to, ze jem za 2 a nic nie tyje. Poprotu mam taka przemiane materii i nic nie moge na to poradzic
od kad pamietam zawsze taka chudzina bylam. no dobra, w ciazy mi sie przytylo 18 kg
I mogloby tak zostac, tylko ze bez tego wielkiego brzuchola