• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

a my z Seba robiliśmy ciasteczka
22031617767.jpg

22024517767.jpg

22020617767.jpg

22002017767.jpg

21592117767.jpg

21585117767.jpg

21581617767.jpg

21574117767.jpg

21570317767.jpg

21563617767.jpg

21560117767.jpg

21552017767.jpg

21541317767.jpg

21533417767.jpg

21523617767.jpg

pauka jak piszesz tu posta to masz dodaj obrazek i wklejasz kod ze smyków ze zdjęcia i juz. ja zawsze kopiuje ten wielkość medium i ten kod......
a ty masz bloga?:-) dawaj namiary!

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu w realu po tysiąc kroć piekniejsza!!!!

A jak będzies zteraz we Wro na Rynku to koniecznie musisz mi dać znać!!! Ja mieszkam przy Rynku właśnie więc będziemy mogły sie tam spotkać i poznac na żywo...

Olgunia dzięki za wskazówkę....:tak::-)
Napisz mi na pw maila swojego to ci wyślę zaproszenie....:-) Coż tam piszę ale od niedawna i musze troszkę uzupełnić....:-D:tak:

Dzien dobry
przed chwila wstalismy cala rodzinka :-) i odprawilismy tatka do pracy. Dzis chyba zrobili mu jakis dzien dobroci, bo nie pamietam kiedy ostatnio tak pozno zaczynal :-D
A mnie wczoraj oszukali w sklepie golff :wściekła/y: W folderze i w sklepie na polkach z sosami calve pisze ze 2 szt za 1 euro. Wiec wzielam 4, bo sos ten idzie u mnie jak woda. W sklepie rachunku nie spr, bo bardzo sie spieszylam. Musialam jechac jeszcze do lidla po wage, po mala do zlobka, obiad no i te odwiedzinki u mili byly jeszcze zaplanowane. Wiec zgarnelam zakupy do reklamowki i poszlam. Jak wrocilismy do domu od Mili to cos mnie tchnelo zeby zobaczyc rachunek. Patrze a tam policzyli mi sos po 1,15 euro za szt :szok::wściekła/y:
Wiec ide dzisiaj ich opierniczyc czemu z ludzi debili robia. Pewnie nie jedena osoba nabrala sie wczoraj tak jak ja, tylko ze ja zauwazylam i im na pewno nie popuszcze :-D
Oszusty jedne!:wściekła/y::crazy:
Tak poza tym to nocke mialam bardzo kreciolkowa, nie moglam sobie miejsca w lozku znalezc :crazy:
Na dzis w planach spacerek do sklepu oczustow :-D i odrobienie pracy domowej plus pranko i prasowanko :rofl2: Natchnienia brak :-D
Pauka super choinka
Olgunia widac Sebie podobalo sie robienie ciasteczek :-) Ucz, ucz od mlodosci, namawiaj do pomocy :tak: Moze wyrosnie na kucharza i bedzie mamie obiadki robil, a mama z ksiazka na kanapie w salonie na obiadek bedzie czekac ;-):-D
Dobra nie zanudzam z samego ranca :-) ide sobie sniadanko zrobic, bo zaczynam glodna sie robic
A claudusia juz pojedzona w box wariuje tzn meczy gasienice i uczy sie alfabetu :-D

reklama
hej
agasta taa na pewno bede czytać a Sebuś w kuchni bedzie pichcił obiadki :tak::-)
no oszukuja ja też sie staram sprawdzać rachunki :sorry:
u mnie zupka juz sie gotuje , jeszcze musze coś wymysleć na drugie :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry