• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
A my jeszcze też nic...zawsze kupujemy każdemu coś a w tym roku z racji wielkiej wigilii u babci odbyła sie loteria i każdy musi kupić prezent tylko jednej osobie!...
My wylosowaliśmy kuzynkę ok16 lat i siostre mamy....tej pierwszej zamierzam kupić coś młodzieżowego plus koczyki np:-)...a ciocia jest bardzo wyluzowana to myślimy o jakieś koronkowej koszulce i kajdankach z futerkiem!:szok::-D
A CO TAM JAK SZALEĆ TO SZALEĆ!!!

Witam
Dzięki dziewczynki za troske wszystko jest ok:tak: Ostatnimi dniami jestem zmęczona i to strasznie:no:Rano jak jade na rowerze do pracy to już padam a gdzie jeszcze 5 godz sprzatać:zawstydzona/y:to chyba jakieś przesilenie jesienne a może tęsknota i myśl świętach:sorry:
Ania niezły prezet wymyśliliście cioci:-D
Aneta no chciałaby ale jutro jade do pracy a w piatek podpisać umowe kursu i do pracy:sorry:A w sobote jedziemy do Bergen op zoom na urodziny .Cały tydz w biegu:tak: my rodzicom kupujemy ekspres do kawy senseo ,siostrom jakiś ciuszek a mojego A bratanicy kupiliśmy kuchnie zabawkową .:tak:
Sencilla miłej nauki
Czarna niezla laseczka z twojej mamy:tak:
Agasta jak Claudia sie miewa,mówi już?
Ania jak interes pierogowy? Kreci sie?
Michaś zaczyna się puszczać i stawia kroczki:tak:Rozpoznaje zwierzątka i wie jak ''mówia" z każdym dniem umie coś wiecej:tak:
Kobitki poratujcie kawą,bo usypiam na siedzaco:wściekła/y:

A u Nas sielanka,Babcia nie moze sie Wnusia nacieszyc :-) ciagle by ja nosic chciala i zabawiac:szok:troszke sie boje,ze jak sie Jessy przyzwyczai to potem mi spokoju nie da tylko na raczki,ale tak to juz jest z tymi babciami:-D

Załączniki

• cwaniaczek.JPG
    cwaniaczek.JPG
    47,8 KB · Wyświetleń: 56
  • A kuku.jpg
    A kuku.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 52
  • buzi buzi.jpg
    buzi buzi.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 66
hej hej
Ja jakas przymulona dzisiaj jak nie wiem co :eek:
Karola claudia dobrze, dzieki ze pytasz. zabkowanie w toku bo slini sie jak przy pierwszych zabkach, do tego ciagnie sie za ucho no i biegunki :eek:
Gada coraz wiecej, mowi w dwoch jezykach :-D mama, tata-papa, papa-dag, baba, kaka-kaczuszka, daj i bam-pilka :-) nasladuje zwierzatka kotka, pieska, krowke, konika no i teraz jej sie ubzduralo ze na kazde pytanie ktore jej zadajesz odpowiada ta-tak lub ja na przemian :-D umie bic brawo, pokazuje jaka jest duza, robi papa, daje buziaczki, przybija piatke, wiec inteligenta z niej bestia - po mamie :-D:rofl2: No i oczywsice nawija po swojemu caly dzien :-D
Czarna daj babci nacieszyc sie mala, wkoncu widuja sie raz do roku :-) POzdrow mame :-)
Moi rodzice przyjezdzaja za tydz w czwartek, a moja mama juz ma torby spakowane tak bardzo nie moze sie doczekac :-D
Sencilla to na brak pracy nie mozesz narzekac ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
My sobie radzimy, ale ja nie radze sobie ze swoim spaniem, w nocy nie wiem jak wstaje czy juz mala karmilam wlasnie czy znouw zasnelam i nie wiem co sie dzieje, dzis po 1 cycku zasnela mala na mnie a ja razem z nia, i mialam pozniej niezla panike, a jakby mi tak z rak wypadla...maskara proboje sie przespac w dzien zeby nie miec takich zamulen w nocy, ale nie bardzo to pomaga:szok::-(:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry