• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A ja właśnie skonczyłam prasowanko!
Pralki dwie wrzuciłam przy okazji także... po sprawie.:-D
Mąż sie nade mną chyba zlitował i mi darował te pierogi dzisiaj... bedzie rybka z surówką!:tak:
Agnes brrrr z tą zimą - ja mam przynajmniej jej dość!
Anetko no mnie wczoraj mąż też do łóżka zaciągnął....ale spać mi nie dał!:-D:-D:-D:sorry2:

Lece po Karinke do szkoły!

reklama
Ja juz po pracy i po ... pracy :-D czyli po pazurkach :-)
Jutro na 10 kolejna klientka,a dzis diwe nowe zalapalam :-D tylkokeidy ja na nie wsyztskei czas znajde :szok:

Agnes akrylki od zelkow roznia sie tak wlasciwie tylko sposobem wykonywania :-) po zrobieniu czlowiek nie jest w stanie zobaczyc roznicy. ja ja widze jak zaczynam pilowac :tak::-D
Co neiktoryz wmawiaja sobie ze na ich paznokciach akryl trzyma sie lepiej niz zel,a le tak naprawde wsyztko zelazy od sposobu przygotowania paznokcia i wlasciwej budowy pazurka :tak:

Nareszcie upragniony weekend !! Ale pogoda nie napawa optymizmem :( A tak ładnie było choćby wczoraj !! Muszę porządnie wypocząć. Codziennie jestem taka zmęczona, że hej. Wiem. że to normalne w ciąży ale mimo wszystko przeraża mnie to bo mam strasznego lenia a to już niedobrze !!

Aniahaven na pierogi to ja też mam straszliwą ochote tylko jakos brak ochoty na ich lepienie hihi

ja ide spac bo moja dzis miaal dzien marudy pod znakiem jestem kobieta i sama nie wiem co chce...kiepsko caly dzien jadla ..tylko troszke i z niczego nie byla zadowolona...chyba z matki tez bo w pewnym momencie to myslalm ze zwariuje...a moja cora raczej takich dni nie miewa a jak juz to bardzo rzadko..raczej jest rozkosznym maluszkiem,,,,:baffled::baffled::nerd::szok::-D:shocked2: takze nie wiem co to dzis sie dzieje..a do tego jakby mnie chorobsko atakowalo..
wszytskim mowie wiec dobranoc jeszcze prysznic i lulu z herbatka...
w ogole to ma straszne wyrzuty sumienia jak mnie czasem nerwy poniosa jak mala tak marudzi i nie wiem co chce:-(:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki,
Aniu, ja jestem, ale bardzo jestem zajeta.. szukam pracy, bo mamy ciezki czas i musze szybko znalezc... a tak jest teraz ciezko.
zycze wszystkim milego weekendu!
caluski dobranocniuski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry