Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Aniu jak tam wysypka??Znikla??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale siedzenia tutaj samej mam dość Dawid się zrobił nieznośny codziennie od rana jak się tylko obudzi urządza taki płacz że 

sam nie wie o co mu chodzi 

witam w ten pochmurny dzień
u nas nieciekawie, wiki zaraziła sie od znajomej córki i ma gorączke- pierwszy raz w zyciu ma taka wysoka 39st.
mamo mikolaja- tutejsi lekarze lekcewazajaco podchodza do wszystkiego
aniahaven- zmieniliscie imie na biletach czy lecisz sama?
agnes- najlepiej wyjechac na noc zeby malenstwo sobie spalo
paulinaanna- odpoczywaj ile mozesz;-)

nieproporcjonalna do zmian!
to dla mnie dużo zwłaszcza że mała nosi to samo nazwisko co tatuś i przecież nie zmieniło to dnia i trasy lotu... No cóż życie!!!
Najlepsze jest to że w PL nie widzą że Karcia przyleci zamiast mojego męża...już widzę opadniętą szczęke mojej młodszej siostry bo one sie uwielbiają!

Było fajnie, dzieciaczki się wybiegały, pograliśmy na łące w piłkę, ale dla moich dzieci widocznie to za mało, bo zmęczone nie są 

(odpukać na wszelki wypadek) Od tamtej pory nie podarł ani jednych 
:-) Widocznie czasem i dziecku taki "wstrząs" jest potrzebny. Na początku miałam wyrzuty sumienia, ale później stwierdziła, że krzywda mu się nie stała, a z pewnością wyciągnął:-) z tego konsekwencje 

Na głowę upadli 

Dawidek z pewnością zauważył, że mama ma dla niego mniej czasu i dlatego się tak zachowuje
Zawsze mama była tylko dla niego, a teraz nagle musi się mamą dzielić - to nie jest łatwe dla dziecka
Postaraj się go bardziej zaangażować w pomoc np Dawidku teraz musimy zmienić Julce pieluszkę, pomożesz mamusi
Podaj krem i pieluszkę no i pochwała musi być, jaki Ty jesteś kochany pomocnik mamusi :-)

Szczęśliwego lotu i udanego urlopu życzę