Madziula85
Rodzina w komplecie :)
anetka chodzi w tym sensie ze auto jest sprawne i silnik dziala bez zarzutów , zo meenemen tu oznacza ze mozna brac odrazu, bez namysłow 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, ma wirusa TYLKO, i trzeba go PO PROSTU przetrzymac.
. U położnej ekspresowo, standardowe pytania "jak się czuję" itp. Zmacała Majkę, no i powiedziała, że jest dobrze ustawiona, główką do dołu. To mnie nie zdziwiło, bo od dłuższego czasu to wiem, no i regularnie dostaję kopa ze stopy po żebrach albo w okolice przepony. Serducho pięknie bije i wszystko jest goed. Znowu ważyła mnie w buciorkach, dobrze, że założyłam lekkie jazzówki, bo by mi jeszcze większy babol wagowy wyszedł. Wg ważenia u położnej, jestem około 12 kg na plusie. Muszę sobie w końcu zażyczyć wagę łazienkową, bo nie chce mi się ciągle szacować, ile tak na prawdę ważę
.
...może się nie rzuci w oczy za bardzo bo podobne kolory i w paski...;-)...no ale normalnie lata 70te
i prowincjusz z PL...

Witam!
Ja dopiero kawe sobie zrobiłam i usiadłam, żeby wypić.
Rano tatusia odwieźliśmy na lotnisko, na jeden dzień pracy w Edynburgu...dziś o 20 z minutami wraca...
Ale najlepsze jest to że później pojechaliśmy na zakupy a maż dzwoni już z lotniska i myślałam że zapomniał czegoś a on mówi że założył inną marynarkę i inne spodnie...nie cały komplet...może się nie rzuci w oczy za bardzo bo podobne kolory i w paski...;-)...no ale normalnie lata 70te
i prowincjusz z PL...
Sencilla mam nadzieję że Tosi szybko minie i obędzie się bez następnej wizyty u lekarza i to nic poważnego
nana to widzę że nieźle ten makler Wam "czas organizuje"
anetka to autko dla Ciebie kupujecie? A napiszesz nam jakie?
astrid to dobrze że u Ciebie goed)) mnie nigdy nie ważyli na wizytach
Ja ginekologa ostatni raz widziałam w Polsce zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Pewnie tutaj się niczym nie różniJa do gina chodziłam...
Na początku ciąży to jakiś asystent mnie przyjmowała a później to już nawet na profesora nie pożałowali![]()
ANNAJ nie wiem jak twoj maz ale moj to by chyba oszalal jak by sie tak pomylil.Bo on uwielbia garnitury no i mus byc wszystko ok.No a jak gdzies idziemy to ja czekam na niego bo sie dluzej pinduje
ASTRID jak to fajnie ze jest ok :-) Mnie tez zawsze w butach wazyli.
. Taka jakaś mania.