Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.co do tego meldunku to nie trzeba go miec, carinio ma racje, siostra mojego M z mezem nie maja meldunku, przyjechali tu w lutym i od tego czasu sa ubezpieczeni a nie zameldowani..
ubezpieczenia basis sa tansze, np. w anderzorg placi sie 96,25e na miesiac.. ja mam azivo basis - place 107 z groszami.
. Skoro robilas takie rzeczy dosc dawno mozesz wziac spory margines na, ze mozesz sie mylic, zanim napiszesz do kogos : kto Ci bzdur nagalal. A teraz wyluzuj, nie mozesz przeciez w zyciu wiedziec wszystkiego. Ja akurat wiem, bo niedawno mialam taka procedure w trakcie i ubezpieczyciel czekal na moj uitreksel z gminy, zanim dostalam numer polisy. o to mnie chodzi- mądry człowiek nie rezegnuje z polskiego meldunku na rzecz holenderskiego... tym bardziej, ze mozna miec dwa... u nas wszyscy mamy podwójne.Kochana, ja pracuję od 6 miesiecy... i mam ubezpieczenie od 3 lat... z meldunkiem w polsce... chryste....
tAK, o ile pracuja w Holandii, a sa zameldowani w Polsce to wystarczy im sofi numer do zalozenia ubezpieczenia. Jesli natomiast nasza kolezanka napisala, ze nie podejmie pracy bo zaszla w ciaze. Totez odpisuje, tak jak pasuje do jej sytuacji.