Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wiem czy warto czy nie. Mogę powiedezieć z własnego doświadczenia moich dzieci, które uczęszczały na takie lekcje do szkoły w Rotterdamie. Dla syna było to niemal obowiązkowe, bo zależało naqm by przyjął tu pierwszą komunię świętą. Niestety jednoczesna nauka polskiego i holenderskiego lekko go usteczniła i teraz ma problemy językowe w basisschool. U córki tego nie zauważyłam. Każde dziecko jest inne - moje urodziły się w Polsce więc to też pewnie zaważyło na językowych problemach syna.i tak sie zastanawiam czy warto poslac dziecko na dwie godzinki co dwa tygodnie
a czy reszta zapisuje swoje pociechy do PL szkoly?![]()
na stronie szkoly pisza iz trzeba w lipcu zapisac dzieci na nowy rok szkolny, hmm.. tylko moja wiktoria nie konczy 5lat w 2012r ale 13 dni pozniej, mam nadzieje ze o kilka dni nie beda jej kazali czekac caly nastepny rok;-)
- holederska eduacja dla mnie wazniejsza teraz
...zamierzamy tu zostac wiec niech operuja tym jezykiem jak najlepiej sie da.. po polsku sobie radza
...moze kiedys jakas gramatyke polska bym chciala ale jeszcze nie mysle o tym powaznie..

Ania, a u mnie odwrotnie, Najmlodsze spi, a starsze sobie lataja na golasa i urzadzily na kocu salon kosmetyczny.. smaruja sie balsamem![]()

U nas jest podobno od 7 lat
Chce ,zeby sie uczyl polskiego ,tez chcemy tu zostac
Ale czasem zycie sie uklada nie po naszej mysli i nie chce zeby w razie czego musial zaczynac od podstaw