Iguana wspołczuję upalów, ja uwielbiam jak temp. jest około 25-27 stopni, ładne sloneczko i bez wiatru co glowę urywa

.
Fajnie że mam blisko do morza, szkoda tylko że jest 7 dni w roku gdy da się na tej plaży wysiedzieć
ewelina wszystko jak zwykle zależy od szpitala...standardowo przy cc daje się znieczulenie podpajęczynowkowe...chyba że masz jakieś wskazania do ogolnego lub do zewnątrzoponowego(prawie to samo co pp tylko zostaje w kręgosłupie cewnik, przez ktory Ci leki dostrzykują w razie potrzeby-takie znieczulenie przy porodach naturalnych dają).Lekarz wybierze z Toba najlepszy rodzaj znieczulenia dla Ciebie.
U mnie mąż mógł byc przy CC, i to od samego początku(nawet do znieczulenia go chcieli wołać ale ja wolalam żeby siedzieł w kącie).Jak już urodzi się dzidzuś to mąż zajmuje się dzieckiem i idą na sale a ciebie doprowadzają do porządku i później na poperacyją i na swoją salę.
Ubranek to zależy od Ciebie ile...ale myślę że na 3 dni dla dzidziusia, no bo zawsze może mąż coś przywieźć.
Środki higieniczne najczęściej sa w szpitalu(podklady,podpaski, pampersy dla dziecka).Dopytaj jeszcze u siebie w szpitalu co mają a czego nie.
Szwy zdejmowała już położna, jak byłam w domu po około 7 dniach.