Aniu, moze i bez sensu, dla Ciebie, ja robie ankiety, jak jestem u kogos w odwiedzinach albo ktos u mnie, ankieta trwa 15 minut, a 4 eu w kieszeni. Nie zal mi na to czasu, bo ostatnio u nas to kazdy grosz dobry. dwa lata temu tez robilam te ankiety, wiele sie przy tym nie narobilam, a zrobilam prawie 50 ankiet 
Bardzo mi przykro z tego wlamania, mam andzieje, ze zlapia ich, najgorsze jest to, ze ktos tak wlazl z buciorami i lapami w Wasze zycie, w Wasz dom.. okropne.. mam wrazenie, ze wtedy czlwiek czuje, ze to jego otoczenie takie "zbrukane" jest...

Bardzo mi przykro z tego wlamania, mam andzieje, ze zlapia ich, najgorsze jest to, ze ktos tak wlazl z buciorami i lapami w Wasze zycie, w Wasz dom.. okropne.. mam wrazenie, ze wtedy czlwiek czuje, ze to jego otoczenie takie "zbrukane" jest...

...pewnie sobie laptopa do niej wlozyli
ciekawe ile jeszcze takich rzeczy odkryjemy ze ich brakuje...
słodkich snow!!!!
pamietam jak mialam jakies 15 lat to tez okradli nasz dom a wczesniej kilka razy nasze gospodarstwo, uczucie okropne......tym bardziej ze to byl pocz. lat 90 i wtedy czesto zdazaly sie wlamania strach bylo w domu siedziec....
choc pewnie boli mniej, bo jak to sie mowi- pierwsze dziecko przetarlo szlaki