reklama

home sweet home

Kota już macie dokładny termin przeprowadzki, czy jeszcze raczej nie. U nas na razie są panowie od wykończeniówki, mają skończyć niby koło 25 października,ale i tak nie zdążymy przeprowadzić się w tym miesiącu, więc całkowita przeprowadzka zaplanowana po Wszystkich Świętych.

reklama
Sosnowiczanka tez się tego bałam, ale wszyscy użytkownicy sobie chwalą z tego co czytałam. Na biały nie widać tak odcisków palców jak na ciemnym, a i przez to, że są gładkie idealnie to tez się super myje :)

27012701 to ładnie :) już tuż tuż i będziecie na swoim :) My kuchnię mamy mieć w połowie listopada i mój E planuje, że w listopadzie się wprowadzimy. Zobaczymy... On zawsze patrzy zbyt optymistycznie i nie zakłada, że w międzyczasie może się wydarzyć kilka innych rzeczy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kota - no to super :) czekam dalej z ogromną niecierpliwością :)
Rojku - i jak płytki? Wy też już tuż tuż przy końcówce :)
2107 - no to przynajmniej masz pewność, że na Święta BN będziecie w swoim domku :)

U mnie jutro wchodzi geodeta i mam mieć mapę dc projektowych pod koniec października. Ma tylko cichą nadzieję, że zdążymy z kredytem...

Sosnowiczanka, my będziemy mieć jasne kremowe fronty w półpołysku, kolor 9001 cream z palety RAL, blat szary i forniry wenge w chłodnym odcieniu. Chciałam białe fronty ale M. mnie przekabacił na krem, dlatego boję się rezultatu....

Inka, dziękuję, mieszkalnej jest coś ok 154m kw., nasz projekt to przerobiony wg mojego "widzi mi się" Koralgol 2 2G, w całości podpiwniczony (oprócz powierzchni pod garażami).

2701, planu nie ma, wciąż nie mamy pewności zdążymy z przeprowadzką na roczek Kuby, ja się nie nastawiam, ciągle małe pierdoły nam blokują duże prace, np. trzeba wykończyć ściankę działową, żeby wstawić drzwi do piwnicy, czy ta nieszczęsna obudowa kominka wciąż się odwleka i przez to cholerne malowanie też czeka, nie kupiliśmy wciąż paneli itd... teraz zajęłam sie łazienkami i sucesywnie sobie kompletuję wszystko, mamy już całą armaturę, baterie, jeszcze prysznica brakuje, ale mam już upatrzony w Obi i po prostu pojedziemy po niego i od razu zawieziemy do montażu. I wciąz nie kupiłam lodówki hehe, ale na bank bierzemy Beko French Door.

dziękuję Wam za trzymanie kciuków, szczerze to wykańcza mnie ta wykończeniówka :))

Dagne płytki ok, ale jak będą wyglądać na ścianie to się okaże za kilka dni :)

Kota a ja myślałam, że będziesz mieć w kuchni połączenie czarnego połysku z drewnem :) Pewnie przez tą inspirację, którą kiedyś wklejałaś :) Tak czy tak, czekam na efekt :D A baterii i ceramiki nie mamy jeszcze chociaż płytki się kładą :P

hehe :) ceramika niby wybrana i baterie też do jednej łązienki, druga ciągle czeka, ale to jak już trzeba będzie wstawiać, to wtedy pewnie się zdecyduję ostatecznie :D

Kota odnalazalm sobie porjekt Twojej kuchni i przypomniałam sobie kolorystykę. Mi się pomieszało właśnie z inspiracją :)

Sosnowiczanka, znazałam piękną biało-czarną (wg mnie) kuchnię na forum muratora, już żałuję, że zgodziłam się na kremowe fronty.

_s0.zmniejszacz.pl_DSC08549_zmniejszacz-pl_485290.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08552_zmniejszacz-pl_140980.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08553_zmniejszacz-pl_747733.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08557_zmniejszacz-pl_656785.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08561_zmniejszacz-pl_503743.jpg

reklama
Kota widziałam ją. To robi gość, który projektuje same ładne kuchnie. Czasem aż oko bieleje :)
Jednak ja chyba osobiście nie mogłabym mieć biało czarnej :) Już prędzej samą białą.
Warto poprzeglądać kuchnie tego gościa :) bo cuda robi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry