R
rojku
Gość
A u nas w poniedziałek widzieliśmy się z fliziarzem. Będzie układał w przyszłym tygodniu, a ja nic jeszcze nie mam wybrane, oprócz płytek na podłogę w wiatrołapie, korytarzu, łazience i części salonu, więc teraz siedzę i szukam 
W przyszłym tygodniu też ma ekipa dokończyć ocieplać domek.
Zbadaliśmy wodę ze studni (nie mamy wodociągów) i musimy kupić odmanganiacz, bo jest za duże stężenie Mn w wodzie.I 2koła w plecy...
W tacierzyński miał mój E. pomalować co nieco, ale tak mu zleciało, że nic nie zrobił
Kuchnia 15/16 listopada.Tak jak kota mam obawy jak to wszystko będzie wyglądać
Kota kominek już kiedyś chyba pokazywałam też chcemy prosty i też właśnie planujemy go obudować płytami gk i dać jakąś półkę ewentualnie. Z ciekawostek, to podobno lacobel też się nadaje na kominki
więc może kiedyś...
W przyszłym tygodniu też ma ekipa dokończyć ocieplać domek.
Zbadaliśmy wodę ze studni (nie mamy wodociągów) i musimy kupić odmanganiacz, bo jest za duże stężenie Mn w wodzie.I 2koła w plecy...
W tacierzyński miał mój E. pomalować co nieco, ale tak mu zleciało, że nic nie zrobił
Kuchnia 15/16 listopada.Tak jak kota mam obawy jak to wszystko będzie wyglądać

Kota kominek już kiedyś chyba pokazywałam też chcemy prosty i też właśnie planujemy go obudować płytami gk i dać jakąś półkę ewentualnie. Z ciekawostek, to podobno lacobel też się nadaje na kominki

zakochana w nich jestem totalnie!