reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

home sweet home

Sosnowiczanka najbardziej mi się wizualnie podoba wersja z czarną górą, ale faktycznie może to być niepraktyczne :)
Widzę, że bez uchwytów. Nasz Pan odradzał, że się wycierają meble na tych właśnie frezach, ale jak chcemy może zrobić. Wizualnie na pewno o niebo lepiej wygląda bez uchwytów.

reklama
Sosnowiczana, pięknie! bardzo mi się podoba ta kuchnia, dla odmiany wybrałabym z białą górą :)
jeśli chodzi o ślady po palcach to szybko i skutecznie usuwają je takie mięciutkie, bawełniane i mikrofibrowe szmatki kuchenne, koleżanka ma czarno-białą kuchnię w pełnym połysku i 2 małych dzieci, codziennie wieczorek po prostu spryskuje meble wodą i przeciera szmatką. I tyle.

Ja wczoraj od razu po pracy wpadłam na budowę, kolor forniru i frontów jest super, bałam sie, że fronty będą za ciemne, ale są bardzo jasne kremowe, na upartego można je nawet pod biel podciągnąć, co mnie niesamowicie cieszy :) nie mogę się doczekać efektu końcowego, w piątek mamy przyjechać na "odbiór" :)

Sosnowiczanka super kuchnia! Mnie najbardziej podoba się wersja z czarnym dołem, ale cała biała też fajna!
Też mam czerwone ściany w sypialni, taka zgaszona czerwień i powiem wam, że lubię ją ale ma jedną wadę - w pokoju ciągle jest ciemno, bo mamy tylko jedno okno w dodatku na wschód i na ogród więc słońce tylko rano i to trochę przysłonięte drzewami. Chciałabym na wiosnę przemalować tak żeby zostawić właśnie jedną ścianę czerwoną a 3 w innym kolorze tylko nie umiem jakoś dobrać jaki by pasował, może wy mi pomożecie? :)
Kolor mam na razie mniej więcej taki:
Kolory inspirowane muzyką - Dekoral.pl jak truskawkowa ballada
ładnie wygląda połączenie z ciemnymi kolorami no ale ja chcę całe pomieszczenie rozjaśnić :sorry2:

Freiya, moi znajomi mają 1 ścianę czerwoną, a 3 pozostałe jasno szare, ładnie to wygląda :tak:
z tym, że pokój jest od zachodniej strony, a to pewnie też ma znaczenie.
wydaje mi się, że do czerwieni pasowałyby jakieś biele, kremy, np:
336587_4257-w394-h394-b0-p0--modern-bedroom.jpg

Freiya dla mnie w mojej sypialni też jest za ciemno. Mam taką tapetę...eh.. jak rok temu ją kładłam, myślałam, że będzie ok ale za ciemno jest...no i ciemne meble. W przyszłości zmienię, zedrę tą tapetę i przemaluję na jasne kolory. W Ninkowym pokoju mam 1 ścianę Latte a 3 Magnolia. Fajnie to wygląda i się odbija. W sypialni też zrobię jedną ścianę w jakimś mocniejszym kolorze i 3 pozostałe jaśniejsze... No a do czerwieni Kota ma rację... kremy pasują idealnie ;)

Bardzo ładnie to na zdjęciu wygląda, mój M nie lubi wcale szarości, ale myślałam właśnie o jakimś kremie, ecru czy coś w tym stylu
tylko ciekawe jak to będzie z zamalowaniem taką farbą tej czerwieni

kota ależ nas trzymasz w napięciu :) zamiast pstryknąć fotkę tego co jest... :)

Ja muszę się przyznać, że mam ogromnego stresa przed montażem mojej, bo wiem, że wizja z mojej głowy niekoniecznie się będzie pokrywać z tym, co zrobi stolarz :shocked2:

reklama
Dzieki dziewczyny!

Mnie tez bardzo podobają sie czarne fronty, ale na ciemnych meblach tak wszystko widać ze to nie ma moje nerwy (i lenistwo). W sypialni mam ciemne meble, wenge i ledwo zetrę kurze a zaswieci slonce i juz widac nowy kurz, wiec nie ma opcji zebym kiedykolwiek kupila jakies ciemne meble. Len jestem i tyle :dry:

Freiya do czerwieni idealnie pasuje kazdy odcien szarosci, popiele i kolory kremowe, ecri, biele... Chociaz moja kolezanka ma w pokoju jedną scianę czerwoną a pozostale w kolorze intensywnie żółtym i powiem wam ze efekt super, tylko dosc odwaznie, nie kazdy lubi tak kolorowo, choc dla mnie mogloby byc;)

Kota
z nicierpliwoscią czekam zeby zobaczyc twoją kuchnie:)

Do góry