reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

:-):-)

Załączniki

• DSC01962.jpg
    DSC01962.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Mój Nathanek śmieje się niemalże non stop. Codziennie rano jak się obudzi to gada sobie krzyczy, piszczy, śmieje się normalnie w głos:-D do wiszącej nad nim karuzeli. A jak tylko do niego podejdę i mnie zobaczy to odrazu banan na buzi:-D. Mówie wam słodki widok.
Poza tym czasem mam wrażenie, że moje dziecko ze mną rozmawia, bo jak coś do niego mówię, zadaje mu pytania to on się odzywa tak jakby chciał mi odpowiedziec.
Ja wciąż nie moge w to uwierzyć, że on ma już 3 miesiące, że już tak dużo kuma.

ale zdolne te wasze dzieciaczki. moj synek tez juz mowi więcej niż aguuu, i czasami mam wrazenie że naprawdę ze mną gada. możemy tak leżeć gadać sobie, żebym tylko wiedziała co do mnie mówi :D a tak to nie przewraca się w ogóle, ale on nie cierpi leżeć na brzuszku, mu nawet przeszkadza jak biorę go do odbijania i kładę na ramię (trzymam go zawsze odwrotnie albo na "siedząco" się odbijamy) ale ładnie trzyma główkę leżąc na brzuszku. paluszki też sscie ale wskazujący nie kciuk\

moja Ola podobnie główkę już trzyma jak Wasze córcie :tak::-) chociaż nadal nie lubi leżeć na brzuszku, muszę ją zagadywać żeby tak leżała :tak::happy:
a rączki to dla niej najlepsza zabawa :tak: ostatnio próbuje obie włożyć do buźki - komicznie to wygląda :happy: no i zaczęła dotykać sobie nóżki - już wysoko je podnosi i dość blisko klatki piersiowej. a przewracać się nie przewraca, nawet nie próbuje, za to z tą głową to przesadza, jak dłużej leży na plecach to głowa w górze! na leżaczku to samo :eek:

....... chociaż nadal nie lubi leżeć na brzuszku, muszę ją zagadywać żeby tak leżała :tak::happy:
a rączki to dla niej najlepsza zabawa :tak: ostatnio próbuje obie włożyć do buźki - komicznie to wygląda :happy: :eek:
młoda ma tak samo:tak:a jak wciska obie piąstki do buźki albo próbuje połknąć pół pieluchy tetrowej to śmiechu co niemiara!!!
a najlepiej jak się żali ajajaj ojojoj jak jej cos nie pasuje albo ała ała jakby ją bolało!!:-D

reklama
Moja Julka to samo - rączki zajada i cmoka strasznie głośno jak je wepchnie do paszczy ;-) Smoczka już nie chce, zaraz wypluwa i zamienia na rączki :tak:
A główkę trzyma coraz ładniej i ciągle się śmieje jak się jest przy niej :-)

Załączniki

• Obraz 294.jpg
    Obraz 294.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 290.jpg
    Obraz 290.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 296.jpg
    Obraz 296.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 46
Do góry