reklama
Mój Nathanek śmieje się niemalże non stop. Codziennie rano jak się obudzi to gada sobie krzyczy, piszczy, śmieje się normalnie w głos
do wiszącej nad nim karuzeli. A jak tylko do niego podejdę i mnie zobaczy to odrazu banan na buzi
. Mówie wam słodki widok.
Poza tym czasem mam wrażenie, że moje dziecko ze mną rozmawia, bo jak coś do niego mówię, zadaje mu pytania to on się odzywa tak jakby chciał mi odpowiedziec.
Ja wciąż nie moge w to uwierzyć, że on ma już 3 miesiące, że już tak dużo kuma.

Poza tym czasem mam wrażenie, że moje dziecko ze mną rozmawia, bo jak coś do niego mówię, zadaje mu pytania to on się odzywa tak jakby chciał mi odpowiedziec.
Ja wciąż nie moge w to uwierzyć, że on ma już 3 miesiące, że już tak dużo kuma.
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
ale zdolne te wasze dzieciaczki. moj synek tez juz mowi więcej niż aguuu, i czasami mam wrazenie że naprawdę ze mną gada. możemy tak leżeć gadać sobie, żebym tylko wiedziała co do mnie mówi
a tak to nie przewraca się w ogóle, ale on nie cierpi leżeć na brzuszku, mu nawet przeszkadza jak biorę go do odbijania i kładę na ramię (trzymam go zawsze odwrotnie albo na "siedząco" się odbijamy) ale ładnie trzyma główkę leżąc na brzuszku. paluszki też sscie ale wskazujący nie kciuk\
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
:-d :-d :-d :-d :-da oto słownik natalki-aguuu,buuu,pfyyy,deeeej.raz do darka powiedziała geeeeej:-d:-d:-d
mamjakty
styczniówka 2009
moja Ola podobnie główkę już trzyma jak Wasze córcie
:-) chociaż nadal nie lubi leżeć na brzuszku, muszę ją zagadywać żeby tak leżała 

a rączki to dla niej najlepsza zabawa
ostatnio próbuje obie włożyć do buźki - komicznie to wygląda
no i zaczęła dotykać sobie nóżki - już wysoko je podnosi i dość blisko klatki piersiowej. a przewracać się nie przewraca, nawet nie próbuje, za to z tą głową to przesadza, jak dłużej leży na plecach to głowa w górze! na leżaczku to samo 

a rączki to dla niej najlepsza zabawa

wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
młoda ma tak samo....... chociaż nadal nie lubi leżeć na brzuszku, muszę ją zagadywać żeby tak leżała
a rączki to dla niej najlepsza zabawaostatnio próbuje obie włożyć do buźki - komicznie to wygląda
![]()
![]()

a najlepiej jak się żali ajajaj ojojoj jak jej cos nie pasuje albo ała ała jakby ją bolało!!

reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Moja Julka to samo - rączki zajada i cmoka strasznie głośno jak je wepchnie do paszczy ;-) Smoczka już nie chce, zaraz wypluwa i zamienia na rączki 
A główkę trzyma coraz ładniej i ciągle się śmieje jak się jest przy niej :-)

A główkę trzyma coraz ładniej i ciągle się śmieje jak się jest przy niej :-)
Załączniki
Podziel się: