reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja właśnie wypatruję kiedy moja Olcia tak będzie robićA Ola je już własne palce u nóg

moja drugi raz się przekręciła z brzuszka na plecy i drugi raz się rozryczała jak to zrobiła :-(
a i uwsteczniła się trochę - wcześniej więcej gugała, teraz tylko jak marudzi słyszymy jej jęki, a tak jest cisza

aniula244_24
Fanka BB :)
Mamjakty - z doświadczenia wiem , że dzieci się często uwsteczniają , ale za jakiś czas ni z tego ni z owego wracają do danej umiejętności , czasami przypomnienie sobie danej rzeczy u Zuzi trwało miesiąc a czasami dłużej , taki urok okresu niemowlęcego
aga_q
TRZYNASTEGO :)
uwsteczniła się trochę
Mamjakty - nie uwsteczniła się ;-)
dzieciaczki tak mają. ćwiczą pilnie nową umiejętność. jak się nauczą to zabierają się za ćwiczenie czegoś innego. chwilowo przestają wykorzystywać to co już się naumiały - jakby zapominając o tym.
mamjakty
styczniówka 2009
dzięki dziewczyny! nie to, że martwiłam się tym jakoś za specjalnie, ale chodziło mi to po głowie... nie wiedziałam, że tak się dzieje z tymi umiejętnościami ;-)
aga_q
nie to, że martwiłam się tym jakoś za specjalnie, ale chodziło mi to po głowie...
no ... jest to czasem zadziwiające.
Skrzat jakiś czas temu opanował obracanie się z brzucha na plecy.
obracał się tak ze trzy dni i skończył. teraz chyba przymierza się do obrotu z pleców na brzuszek.
oczywiście teraz jak już nie chce leżeć na brzuchu to się drze żeby go przewrócić, bo sam zapomniał jak to się robi ;-)
klaudia011
u nas przewroty aktualne z brzusia na plecki wychodza pieknie, z pleckow na brzuszek juz gorzej .
no i my jestesmy na etapie piskow o ktorych pisalyscie juz...dzisiaj o 4:50 z lozeczka mlodego piski typu o,o,ooooo mały kogucik.;-)
ogólnie straszna gaduła i śmieszek z niego...
no i my jestesmy na etapie piskow o ktorych pisalyscie juz...dzisiaj o 4:50 z lozeczka mlodego piski typu o,o,ooooo mały kogucik.;-)
ogólnie straszna gaduła i śmieszek z niego...
no ... jest to czasem zadziwiające.
Skrzat jakiś czas temu opanował obracanie się z brzucha na plecy.
obracał się tak ze trzy dni i skończył. teraz chyba przymierza się do obrotu z pleców na brzuszek.
oczywiście teraz jak już nie chce leżeć na brzuchu to się drze żeby go przewrócić, bo sam zapomniał jak to się robi ;-)
Dokładnie to samo

aga_q
Dokładnie to samoA już umiał się toczyć w jedną stronę
![]()
taaaa .... skubanki teraz nauczą się przewrotów w drugą stronę, potem sobie przypomną, że już przecież umiały odwrotnie i dopiero będzie zabawnie jak się będą przetaczać po podłodze ;-)
nie dogonimy ich ;-)
reklama
BlackWizard
Moja też zapomniała jak się z plecków na brzuch przewrócić 

Podziel się: