reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na brzuszkowe zakupy!!!!!

Fajniutka!! I super Ci w tym kolorku :)) Ja w spodnie wchodzę, ale bluzeczki już takie kuse..tylko te ceny,brrr

reklama
Kasiu podobno barany (chodzi o znak zodiaku ;D ) dobrze wygladaja w czerwonym ;) .. chyba sie w takim razie zgadza, zreszta to moj ulubiony kolor ;)

Monisiu do twarzy Tobie w czerwonym, bluzeczka bardzo ladna.
Ja wczoraj pojechalam do sklepow z odzieza indyjska, myslalam ze cosik o wiele tanszego dostane,a tam jedna bluzeczka po 60 euro-to jest przeszlo 230 zlotych. Az nie mozliwe te ceny sa :mad:

Paulina - ja tez wydaje w Euro (do granicy z Holandia mam jakies 80 km), ale nie tak duzo. Co prawda w spodnie zaopatrzylam sie za posrednictwem w Polsce ale np teraz korzystam z obecnej mody (styl tzw hippi) i duzo tanszych rzyczy mozna kupic np w Orsay, sa tam nawet rozmiary 42 (ja naleze do szcuplych ale brzusio jest pokazny). Ostatnio kupilam bluzeczke dopasowana tylko do biustu a potem puszczona, szeroka za 15 E (bardzo ladna), a za dlugi rekaw 18 E. Obecnie jest tez moda na ciuszki lniane i zauwazylam ze kroje sa takie ze na brzusio ciazowy ladnie pasuja - i tez kupilam tunike na lato w moim ulubionym kolorze czekoladowym, z aplikacjami w kosci sloniowej (i nawet pozniej po ciazy bedzie mozna ja wykorzystac), jest dluga taka za pupe - 30 E. W sklepach typowo ciazowych glowa az boli od cen nawet w H&M gdzie mozna taniej cos znalezc bluzeczki sa w granicach 40-60 E i wcale nie takie praktyczne.
Ja slub bralam prawie dwa lata temu tez w Polsce (od prawie 4 lat mieszkam poza) i tez mielismy klopoty z zalatwieniem wszystkiego bo wszedzie musisz byc osobiscie, wzielismy urlop i prawie caly tydzien biegalismy po urzedach a w kolejny dogladalismy organizacji imprezy (ktorej nie zrobilibysmy gdyby nie pomoc Rodzicow), a przyznam sie ze sukienke kupilam w 20 min, pojechalam z moimi Rodzicami i przyszlym mezem porozgladac sie, gdy zobaczylismy pierwszy salon, ja weszlam z Mama a mezczyzni poszli gdzie indziej, za 15 min Mama dzwoni do Taty na komorke - ze musimy isc do banku bo sukienka juz kupiona, trzeba dac zaliczke. Mezczyzni byli w szoku ;) ;D, ja chyba tez, ale przymierzylam taka o ktorej zawsze marzylam i bylo w porzadku wiec na co bylo czekac.

Kupilam sobie dzisiaj kolejna kreacje ;D .. tym razem sukienke jeansową :) ... oczywiscie zaprezentuje sie Wam jak ją zaloze ;)

A-l-a u mnie nie ma Orsay a te co sa to sa drogie, inaczej bym na sprawe spogladala kiedy bym pracowala, ale od konca lutego jestem bez pracy i moj chlopak tylko pracuje-wiec dlatego stekam na te wszystkie ceny. Jak na razie to powoli dostaje od rodzicow, tesciow i znajomych ubranka itp. i jetsem bardzo zadowolona. Aha odkrylam tesik sklep z uzywana dzieza dla malych dzieci, ceny od 0,50 w gore-w bardzo ladnym stanie. A jak nie patrezc gdy sie otrzyma od kolezanek to tresik sa uzywane ;)
MoniQa wklejaj fotke, ja postaram sie rowniez zaprezentowac w moich nowych ciuszkach.
aha dostalam dzis katalog z sieci sklepow dla dziecka i mamy, i jako prezent skarpeteczki malutkie-bialutkie. Jak to moj okreslil cudenka.

MoniQa dla mnie ceny ubrań cążowych to tez kosmos.......wczoraj kupilam sobie 2 pary spodni...az mi się ręka trzęsła jak przyszło do płacenia...no ale musialam kupić bo już w inne coraz ciężej wejsc....w sumie dobrze ze lato mozna lekkie ubranka nosic i sukieneczki:-)

Ceny ubran to sa kosmiczne. Ja sie ciesze ze w mej miejscowosci jest Outlet pewnego sklepu-tzn. co nie zejdzie w innych sklepach lub ma usterke to idzie do tego sklepu i ma duza znizke z reguly.
I tak oto kupilam sobie bluzeczke z 24 euro na 3,95 oraz tunike z 32,95 na 4,95 euro. Ciesze sie bardzo gdyz zadko maja ubrania ciazowe.

Paulinka fajne ciuszki no i ceny faktycznie znacząco niższe!!!
No i w końcu pokazałas nam swoją twarz, do tej pory znałyśmy tylko brzuszek ;) ;D

reklama
Do góry