reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem...
Hehe całe popołudnie razem. Dzisiaj dopiero Jakub dostał prezencik od nas...wkleję foto to zobaczycie :)
M. robi własnie koktail :) Ja przed chwilką skończyłam pazury robić :)
Jutro mamy na szczepienie buuuu

Dziewczyny mam propozycje... Może spotkamy się w środę u mnie. M. nie będzie od 18 do 6 rano... Co?

Marta no dla mnie sroda może być na dzien dzisiejszy:) spoko!
fajne foteczki Kubusia:tak: zaczeło sie chodzenie na calego cooooo? hehe:-D może niedługo pobiegnie za Filipem;-) he.

A my bylismy też na spacerze z synkiem i było miło:) zjedlismy z M całą tabliczkę dużej czekolady z orzechami mniami! :) i jest miło. Własnie oglądamy film na HBO cos dla mnie bo to horror! :D

My właśnie wstaliśmy i bierzemy sie za sniadanie:)
Nie wiem jeszcze co będziemy dzis robić, jak narazie bedziemy siedziec w domu, ale pewnie około 11 pójdziemy na spacer:)
W południe bede dzwoniła do szpitala aby umówic sie na termin usuniecia nadżerki, powiem im że mi pasuje w poniedziałek.
Po południu mam nadzieje że pojedziemy sobie gdzies z męzem i synem. Lubimy takie małe wyprawy. A wieczorem ide na drinka z koleżanką.

pozdrawiam
miłego dnia! ;-)

Witajcie.
Ufff my już po szczepieniu. Ale miałam stracha idąc do przychodni a tu...Jakub dokładnie przyglądał się co mu robią...i nawet oczek nie zmrużył... Normalnie szok!! A myślalam, że jak starszy to będzie bardzo płakał :) Tak więc jeszcze na żadnym szczepieniu nie płakał... :)
Kinga to zajdź do mnie na kawkę ;) Jestem w domku :)

my własnie wrócilismy z miasta, zrobiłam z Filipkiem zakupy:)
troche dzis wietrznie i nawet było mi troche zimno.
Teraz wziełam sie za robienie zupy pomidorowej, naszej ulubionej:) chłopaki beda mieli uczte he;-)
Marta gdybys szybciej mi odpisała to bym pewnie wpadła na kawe, no teraz to juz nie bardzo.

narazie:)

Szkoda...ale szybciej nie mialam komputerka włączonego...
A ja dzisiaj na obiad-jeżeli można nazwać to obiadem he- serwuję kiełbaski z grila i sałatkę z ogorków pomidorów i cebulki :) He letni nastrój mnie wziął :)
Jakubek zasnął...poranną drzemkę mu przerwałam bo na to szczepienie szliśmy...teraz dosypia mój aniołeczek :)

A ja dzisiaj na obiad-jeżeli można nazwać to obiadem he- serwuję kiełbaski z grila i sałatkę z ogorków pomidorów i cebulki :)
macie grill w domu??
no też fajny obiad:)
My dzis do tesciów idziemy po południu na szaszłyki z grilla:) mniami

Jakubek zasnął...poranną drzemkę mu przerwałam bo na to szczepienie szliśmy...
A mój Filip jeszcze na nogach, wcina własnie monte:) zaraz też go położę. A jak tam po bilansie? mierzyła wam Kubusia i wazyła? ile ma?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamy grila i turbo grila w piekarniku :)
Waży mało he 10,140kg a nie mierzyli go... Jakub ważył wiecej ale odkad zaczął porządnie raczkować i chodzić to zgubił :)
Ja jeszcze kaszaneczkę na grila wstawię...już przygotowałam :)

reklama
Wam to dobrze z tym grilem he :) my mamy rożno wiec ja jak cos to robie pysznego kurczaka z rożna :)
No to kubus to kruszynek:) Filip koncząc roczek ważył juz 13kg:-p
a teraz waży 15:) jest kawał chłopa nie ;)

Aneta a co u was????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry