reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
O i jeszcze super gril wynalazlam he! Rożen i my też mamy...jednak zawsze cały piekarnik zachlapany, wolę grila a kurczaka z rozna z budki hehe :)
Ja pamietam jaki filip chłop był pół roku temu :) He Chociaż Jakub dość niedawno ważył powyżej 11 kg :)

reklama
Słuchajcie dziewczyny tak sobie myślę że musimy jakoś zadziałac tutaj aby zwabić jeszcze jakieś mamuśki z Iławy co wy na to?
Marta popytaj swoje sąsiadki może do nas dołączą opowiedz im ze w wolnym czasie zawsze mogą z nami poklikać:)
Aneta ty moze tez znasz jakies kolezanki ktore mają dzieci, zaproponuj im to forum:)
Ja tez pokombinuje:tak:

ok?? ;-)

ok...
My już po obiadku. Jakub też już zjadł więc dokończe fotki jak mi mały da i idę na spacer... Idzie któras ze mną? Bo nudzi mi się ;)
Mąż pojechał do pracy...będzie późnym wieczorem :(

A dziewczyny jak z jutrem? Moje zaproszenie dalej aktualne... tak na 21 wydaje mi się że mogłybyśmy się zgrać, co?

ok...
idę na spacer... Idzie któras ze mną? Bo nudzi mi się ;)
Filip mi jeszcze śpi i pewnie pospi do 15.
Męża mam juz w domu wiec ja raczej na spacer nie pojde z tobą a poza tym po 16 jedziemy do tesciów na kawe:)

A dziewczyny jak z jutrem? Moje zaproszenie dalej aktualne... tak na 21 wydaje mi się że mogłybyśmy się zgrać, co?
ja jestem za! :tak:

Marta zauważyłam że juz tak nie zaglądasz na forum we-dwoje:) znudziło ci sie czy cos sie stało? Ja w sumie od pewnego czasu tez mniej tam juz pisze. Wolę tutaj na bb:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anetka dzisiaj odpoczywa od forum hehe :) A jak ty jutro?
Kinga co do forum wd to szczerze mówiąc ja poprostu nie nadążam do wszystkich zaglądać, a nie fajnie jest tak wlecieć i napisać "miłego dnia" jak się nie wie co u kogo słychać. Poza tym nie nawiązałam tam jakiś rewelacyjnych znajomości, których byłoby mi żal...
Miłej wizyty u teściów!

My wróciliśmy ze spacerku...ale pogoda...gorąco a wiaterek zimny. Kupilam sobie bluzeczkę :) A co :)

my własnie wrócilismy od tesciów:) było miło.
Dostalam bukiet róż od tescia!!! :-) bosssko co nie.
Wieczorem wychodzę z koleżankami na drinka wiec troszke sobie odpcznę inaczej he;-)

Kinga Poza tym nie nawiązałam tam jakiś rewelacyjnych znajomości, których byłoby mi żal...
he a ja i Filek to co!:angry::-D nie nie wybaczam Ci bo tutaj klikamy hehe;-)

miłego wieczoru!!

Kinga no no kwiatki od teścia milutko :) Kurcze ja nie mówię o znajomości z tobą, bo my tutaj gadamy i wogóle...
Anetko fajnie mieć taką kumpelę... A jutro no coś ty!! Z nami nigdy nie jest drętwo!! I nawet tak nie mów!

A do mnie wpadła koleżanka z niezapowiedzianą wizytą. Niedawno poszła... Jakubcio grzecznie śpi. Cieszę się, bo nie był marudny po szczepionce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry