reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe no to jesteśmy umówione:tak: bede miedzy 11:30 a 12 koło żyda:) ja frytek tam nie bardzo lubie he:)
Ha no pomalować sie trzeba, podstawa no nie:-p
Do zobaczenia!

reklama
Hej hejj i już po spacerku! Aneta było bardzo fajnie:-) jesteś sympatyczną osobą wiesz i masz śliczna energiczną córcie:tak: Mam nadzieje że teraz na dni iławy uda nam sie jakoś we czwórkę spotkać w parku;-) no może i Marta do nas bedzie chciała dołączyć:)
A ty Marta jak tam, byłas na spacerze? trza było pisac smsa to moze bysmy sie spotkały gdzies tam:)
Hehe no zadowolona jestem naprawde, a dzieciaczki jak sie bawiły razem fajnie nie Aneta? :-)

Filip śpi. Pewnie mam wolne do 15:)
zdąże wypic kawe i zrobic obiad.

zaraz męzuś wróci do domu:)

Aneta jak po zakupach w inter? :) aha i ja bede pamietała te fryty hehe:) dzieki! buziak

no może i Marta do nas bedzie chciała dołączyć:)
A ty Marta jak tam, byłas na spacerze? trza było pisac smsa to moze bysmy sie spotkały gdzies tam:)
Dzisiaj miałam ochotkę...ale nie chcialam się narzucać i przeszkadzać...

My dzisiaj na obiadek mieliśmy pyzy z mięskiem... Najedzona jestem na maksa...
Zgadalam sie dzisiaj z kuzynką, która ma miesiąc młodszą córeczkę od Jakubka i chyba pojedziemy z nią i jej mężem nad morze w niedziele mężowie wrócą a my zostaniemy sobie do środy z dziećmi :) Ale jeszcze musimy się dogadać :)

Spotkanie bylo rewelacyjne swietnie mi sie z toba gadalo nawet nie zauwazylam jak przergadalysmy 2 godzinki:)
wiki w drodze powrotnej wołala filip chodz chodz:) widac przypadli sobie do gustu ufff padam ale twardo biore sie za obiadek!musimy sie jeszcze koniecznie spotkac!!!!i to z mezami;) buzka papa
:-) no zleciał nam ten czas! hehe wiki jest fajniutka:-D
moj Filip jeszcze spi... jak wstanie to tez bierzemy sie za obiad:)
No koniecznie musimy sie spotkać teraz z meżami he ja proponuje weekend;-)

Dzisiaj miałam ochotkę...ale nie chcialam się narzucać i przeszkadzać...
Marta jak masz ochote na spacer z nami to smiało wal no co ty! hehe
a w czym niby miałabys przeszkadzać głupiutka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry