reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To Filolek miał dzisiaj frajdę!
Jakubek już mi śpi...po spacerze był padnięty. Zaszła po nas koleżanka z synkiem i tak razem sobie pochodziłyśmy.
Kinga jajestem za wypadem na plażę ale czy pójdę okaże się dopiero rano i wtedy dam znać. Bo umówiłam się z moją kuzynką w suszu, że przyjadę na kawę. Mój m. będzie jutro jechał w tamtą stronę rano o 7 i jak Jakub już wstanie to pojedziemy a jak będzie spał to zostaniemy i wtedy możemy iść z wami.

Anetko własnie tak cały czas myślę...a zrywać się nad ranem też nie ma sensu...zobaczymy jaka będzie pogoda. Chciałabym pojechać, bo ostatni raz na kaszubach byłam miesiąc przed zajściem w ciążę...
A z wypadem na plażę tak jak pisałam. Ja bardzo chętnie tylko to już zależy od Jakubcia jak będzie spał. Więc odpowiedź dam rano.

no w koncu sie pojawiły moje sympatyczne koleżanki;-)
Anetko udanej gościnki! jejku jak ja za wami sie steskniłam:-(
Martaja ja mysle podobnie jak Aneta z tym wyjazdem na Kaszuby, mały bedzie ci marudzil jak bedzie taki upał.

No to jutro wstepnie jestesmy umówione na tą plażę!!:-) ja ide na pewno.
Marcia daj odpowiedz rano
:happy2:
Kinga jajestem za wypadem na plażę ale czy pójdę okaże się dopiero rano i wtedy dam znać. Bo umówiłam się z moją kuzynką w suszu, że przyjadę na kawę. Mój m. będzie jutro jechał w tamtą stronę rano o 7 i jak Jakub już wstanie to pojedziemy a jak będzie spał to zostaniemy i wtedy możemy iść z wami.
ojj Marcia plaża jest fajniesza hehe i jaka frajda dla dzieciaczków!!:-p:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak wiem Kinia że faniejsza ale na kawkę umawiałam się już w poniedziałek... i jeszcze dzisiaj wstępnie potwierdziłam... No ale o 14 będe już w domku...

Tak wiem Kinia że faniejsza ale na kawkę umawiałam się już w poniedziałek... i jeszcze dzisiaj wstępnie potwierdziłam...
szkodaaa......
Kubuś śpij jutro ładnie mamusi i nie budź sie rano!:-)heh

jakie plany na wieczór Marta?
mój mąż własnie wyszedł na serwis... :sorry:jestem chwilowo sama. Fifik juz wykąpany robi podejscie do spania:tak: potem mam zamiar wypic piwko!

Koleżaneczka była na ploteczkach...nie mamy do siebie daleko kikla schodów hehe Może tutaj zajrzy!! Mam nadzieję!!
A teraz czkam na m. za moment powinien być...i chyba szybciutko dzisiaj się położymy heheh

o no prosze to niech koleżanka śmialo do nas zaklikuje!!!:tak: fajnie
moj juz wrócił i własnie skonczylismy pic piwo.
Fifik śpi od 21 i tyle... :happy2:

siedze rozmawiam z kuzynką na gg heh :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry