reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej. dziewczyny ja absolutnie nie chce aby tutaj toczyła sie jakas dyskusja przeze mnie:-( bo i tak mi głupio..
marta wierz mi lub nie ale dopiero teraz zorientowałam się że to Ty rano do mnie napisałas smsa(nie mam cie zapisanej w komórce po imieniu bo mam cos z telefonem i nawet męża nie mam po imieniu) wiec rozumiesz, po za tym byłam zdenerwowana przed zabiegiem.
dziekuje ci za pamięć!

nie chce abysmy sie tutaj kłóciły bo i tak nas mało;-) szkoda aby wątek zamykać no nie. No no fajnie że jedziesz Marta na Kaszuby!!!:-) ty to masz dobrze kurde ciągle gdzies hehe
Aneta super że jutro bedziesz z mała na plaży, zazdroszcze:) no ale ja narazie nie mogę..

buziaki dla was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneto broń boże nie chcę zebyś odchodziła
Kinga absolutnie nie przez ciebie żadne dyskusje są...
Dziewczyny przeczytajcie sobie posty np z ostatniego tygodnia...Przeanalizujcie i może dowiecie się dlaczego byłam rozdrażniona lub było mi trochę przykro. Nie ciągnę tematu... A póki co idę oglądać ridla...

wózka już nie ma, oddany i nawet wcisnęli nam 50zł heh bede mogła jeszcze troszke rzeczy Filipkowi kupić:))
idę zrobić sobię kawę na dobry początek dnia :)
Dzis ide do fundacji aktywna mama wraca do pracy, musze zrobic tescik z angielskiego aby wiedzieli do jakiej grupy mnie przydzielić:) Filip ze mną pojdzie bo nie mam go zkim zostawic:sorry: a tamm hehe pomoże mamusi:-p

U nas nocka spokojna. Jakub wstał o 7 ale już cos sie do spania szykuje. Więc na spacer dopiero popołudniu pójdziemy.
Muszę dzisiaj załatwić kilka spraw, bo wczoraj zgadałam się z koleżanką i organizujemy spotkanie szkolne...z ludźmi z podstawówki, więc trzeba trochę kontaktów zdobyć i pewne rzeczy ustalić... ale się cieszę, bo jak wszystko dobrze pójdzie to spotkanie będzie w połowie sierpnia :)
Kinga fajnie ze już nie macie kłopotu z wózkiem. Jak ci poszedł tet?
Aneta oby mała nie zachorowała... Kurcze a gdzie w iławie jest plaża? My zawsze na siemiany jeździmy...albo inne jeziorka a wiławie nawet nie wiem gdzie jest.

witam moje koleżanki!;-)
własnie wróciłam z Filipkiem. Poszliśmy najpierw do fundacji, tescik z angielskiego poszedł mi b.dobrze był dość prosty:-) pewnie zapiszą mnie do grupy dla zaawansowanych he i dobrze a co tam:-p potem zajechalismy z Filipkiem do dziadka, do mojego teścia wypiłam kawkę a Filip pobawił sie w piaskownicy i pobuszował w ogrodzie:happy2: i tyle.
Teraz mi zasnął wiec mam czas dla siebie! wypije kawe i oprzątne dom.

marta
fajnie ze szykuje wam sie spotkanie klasowe!:tak: bedzie miło pogadac no nie? A plaża to dokładnie tak jak Aneta pisze:tak:
Aneta przykro mi że Wikusia pokasłuje :-(kurcze... mam nadzieje wielką ze sie nie rozchoruje wam! nie bedzie zle zobaczysz. Ja ci poradzę abys zrobiła jej inhalacje i dawała dużo picia:tak: Na pewno to nic groźnego. buźka

Kinga cieszę się, że teścik poszedł dobrze.
Słyszałyście mają być upały i to już od jutra... I teraz nie wiem co z tymi Kaszubami...Kawałek drogi jest i nie chcę żeby Jakub się za mocni nie umordował...
My już op obiadku. Jakub ucina sobie komara ja trocę przed kompkiem. A jak wstanie to spacerek sobie zrobimy.

Marta no fajnie że ma być tak ciepło:) wiadomo że w taką pogode jazda w aucie jest mecząca i to dla wszystkich bo duchota. Zrobicie jak bedziecie uważali za słuszne:tak:

A My już tez po obiedzie, dziś gołąbki jedlismy:)
zaraz zbieramy się w trójkę na spacer:happy2:

Aneta w sprawie kursu to ma mi babka maila napisac dokładnie co i jak wiec ci napiszę jak bede wiedziała;-)
Jak Wiki?

miłego popołudnia

reklama
wróciliśmy właśnie z plaży, Fifik się kąpał i było w ogóle suuuper:-) nawet poznał parę koleżaneczek:-D kupiliśmy mu koło do wody, Aneta takie jak mówiłaś że macie dla Wikusi:tak: bardzo mu się podoba!!!

jutro jak bedzie tak ładnie to też pojdziemy ale pewnie do południa, kto idzie z nami?????:-):cool2:
IDZIEMY JUTRO Z DZIEĆMI NA PLAŻĘ! TO MOJA PROPOZYCJA hehe

a co u was dziewczyny??
teraz ide pic kawkę z mężusiem;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry