reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A u mnie wczoraj -9, ale czuję się jakbym z 50 kg zrzuciła;-) Brzuchal jeszcze jest, ale wchodzi w spodnie z pierwszego trymestru więc jestem dobrej myśli.....i generalnie widzę, ze przez 9 miesięcy ciaży znacząco mi się granice piękna i szczupłości przesunęły
ważę 62 kg co przed ciążą byłoby małym dramatem, a teraz cieszę się jak głupia, żem taka wysmukła
ważę 62 kg co przed ciążą byłoby małym dramatem, a teraz cieszę się jak głupia, żem taka wysmukła
kaja1978
Fanka BB :)
To okrutne z Waszej strony - tak o duuuzych biustach
Ja mam pełno mleka a dalej małe piersi
... A wiązałam z ciążą wielkie nadzieje:-) A pasują staniki, które nosiłam przed ciążą (tyle, że teraz są niewygodne). I całe życie miseczka B
Ja mam pełno mleka a dalej małe piersi
... A wiązałam z ciążą wielkie nadzieje:-) A pasują staniki, które nosiłam przed ciążą (tyle, że teraz są niewygodne). I całe życie miseczka B
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kaja duży cyc to naprawdę nic wygodnego. Ja mam normalnie małe piersi i bardzo je lubie a teraz jak urosły to czuję się jakby ktoś mi cegły przywiązał tak mi ciążą.
a małzonek to może sobie tylko pooglądać

a małzonek to może sobie tylko pooglądać

Dziewczynki ja od tygodnia nic nie zrzucilam waga stoi w miejscu,chyba wszystko co mialo samo zejsc to zeszlo,a co do reszty trzeba bedzie mocniejsze dziala wytoczyc 
Moze macie jakas diete,zeby chudnac,a jednoczesnie dobre mleczko miec

Moze macie jakas diete,zeby chudnac,a jednoczesnie dobre mleczko miec
beaa
Mamy lipcowe'08
U mnie tez o 2 tygodni waga stoi w miejscu- juz nie licze, ze wiecej kilogramow spadnie. Z reszta trzba sie bedzie rozprawic
tylko jak?
tylko jak?reklama
Podziel się: