reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

ANIK78

Marzec 2006 i Luty 2009
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Cześć dziewczyny, piszcie proszę ile przybieracie na wadze, bo jestem bardzo ciekawa. Ja jestem w 6 tygodniu i mam 1,5 kg do przodu :) Pozdrawiam

reklama
Niestety ja stoje w miejscu(45 kg)(7tyd.)...ale to pewnie dlatego ze mam mdłosci i nie chce mi sie za bardzo jesc...pozdrawiam

Ja znowu jem na okrągło, ale z natury mam szybką przemianę materii. Jak dotąd przybrałam 2 kg w ciągu dwóch miesięcy (z 55 do 57kg przy wzroście 173), ale szczerze mówiąc, na razie za bardzo tego nie widać.
Ale wątek myślę będzie się rozwijał w ekspresowym tempie :)

Ja dla odmiany mam 2 kilo na minusie. Schudlam przez brak apetytu i nudnosci.. Ale to podobno nadrobie:) Mam 180cm wzrostu i moja waga normalna to 60kg. Niestety przez czeste podroze w ostatnim polroczu praktycznie nie mialam mozliwosci normalnie jest i przytylam 5 kg. Tak wiec moja waga "wyjsciowa" byla troche zawyzona.. Apetyt powoli odzyskuje, ale nie tyje jeszcze. Tylko brzuch juz jest wystajacy i nie dopinam wszystkich spodni:) Pamietajcie, zeby jesc dla dwoch a nie za dwoje i bedzie okej!

ja przytylam 2kg,wszystko jeszcze przede mna ,a tak w ogole to w ciazy tyje nawet gdy patrze na jedzenie hihihihi
co zrobic jak urodze przejde na dietke. ;)

ja jak narazie jestem 2.5 kg do przodu, zobaczymy jak to bedzie dalej:)ale mam nadzieje, ze jeszcze zmieszcze sie w swoje ubranka

trzymajcie sie cieplutko:)

Witajcie,

chyba będę największy grubasem - przy wroście 172 waże 63kg po przytyciu 2 kg i powiem Wam że jam dla dwojga a nie za dwoje ( to tez jest zgubne bo normalnie nie potrzebuje tyle owoców i warzyw i zdrowego mięska i parszywego nabiału - ile teraz staram sie zjadac)

pozdrawiam
ania
P.S. mam nadzieje ze to dziecko to doceni

A ja na razie stoje w miejscu i mam nadzieje ze nie przytyje za wiele bo juz teraz jestem sporo przy kosci, a juz grubszej o 20 kilo to sie zupelnie nie wyobrazam ( chyba bym sie toczyla!!!!)
Co jest dla mnie najdziwniejsze to to ze w ogole nie mam ochoty na slodycze ( a kiedys to dnia bez czegos slodkiego nie bylo!)

reklama
A ja nawet nie wiem ile przytyłam, nie mam wagi :) ale z tego co pieszecie to ja chyba bede najwiekszym tutaj grubaskiem. Przy wzroscie 164 wazyłam chyba 55 kg (jak nie wiecej :( ) a przytyłam przez ostatnio rok ( wczesniej bylo max 52).

P.S. Musze koniecznie kupić wage, dla siebie nie mam a dla maluszka juz jest :) Kolezance ostatnio oszczeniła sie sunia i kupiła wagę dla niemowląt i już zapowiedziała ze mi pożyczy :D

Do góry