reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile wazy Wasze dziecko w brzuszku?

kara1980

Fanka BB :)
JAKIE DUZE SA WASZE DZIDZIE I JAKIE SA STANDARDY?? ;) MÓJ DZIDZIOL MIAŁ W 21TYG 20 CM I 0,5 KG WAGI. :laugh: A WASZE?

reklama
dziękuje za odpowiedz. jak to kjest ze taki maluch tak szybko rośnie :laugh: i tyje gdybysmy my tyly w takim tempie to żle to widze ale dzidzia niech tyje dużo i rośnie Ci zdrowo POZDRAWIAM KAROLINA ;D

kARA JA IDE 20 I TO BEDZIE DOKLADNIE 21 TYDZIEN I TEZ JESTEM CIEKAWA BO NIECHCE MIS IE WIERZYC ZEBY MIALO AZ TYLE!!ALE NAPEWNO NAPISZE:)

mnie tez to zaskoczylo, ale jak patrze na inne mamy to podobnie maja co prawda nie wszystkie bo większosc dzieci teraz rodzi sie malenkich a moje1 dziecko wazylo w 38 tyg. 3600 czyli takie normalne ale nie male

Moja dzidzia wazy w 31 tc 2.100kg, gdzie 3 tygodnie wazyla tylko 1.500kg,to zobaczcie w jakim tempie ona rosnie ::)

reklama
Do góry