reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dzidzi

reklama
Mi jak narazie podoba się kilka imion ale pewnie do porodu to się jeszcze nie raz zmieni ;)
Dla dziewczynki- Lenka, Blanka, Amelka
Dla chłopca- Filip, Fabian, Alan, Mikołaj
Więc jak widzicie od koloru do wyboru :)

hej u mnie jak narazie do dziewczynka Wiktoria a chlopak Wiktor heheh, tak wyszło te i te imie mi sie podobalo, Moje pierwsze dziecko mialo miec na imie Wiktoria, ale wyszedl chlopak i jest Krzyś.

heh ja mialam byc Patrykiem ;D a babcia usilnie chciala zrobic mnie Beatke, na szczescie stanelo na Kamili, uwazam ze to calkiem ladne imie ;) jesli o mnie chodzi to od dziecka cos tam sobie wymyslalam odnosnie imion wiec niezaleznie od tego czy jestem w ciazy czy tez nie, mam mnostwo dziwnych i mniej dziwnych typow ;)

dla chlopca podobaja mi sie: Beniamin, Samuel, Filip, Marcel, Nataniel
dla dziewczynki: Maja, Mia, Hanna, Natalia (po przeczytaniu samotnosci w sieci ;)), Amelia, Izabella, Sara, Emilia, Natasza, Kasja, a w Norwegii przypadlo mi do gustu imie Thea ;D

wiem wiem gdybym miala cos z tego wybierac to bede miala ciezki orzech do zgryzienia biorac pod uwage ze to sa tylko moje typy uzbierane od czasu gdy bawilam sie lalka bobasem ;D

mój mąż już od dawna wymyślił, że jak urodzi się chłopiec to będzie miał na imię Marcel. w sumie to i mi sie to imię zaczęło podobać :happy:,
a na dziewczynkę mam na razie za dużo pomysłów i żadnego konkretnego nie potrafię na razie wyłonić ;-)

Myślałam nad tym ostatnio i tak nieoficjalnie mogę powiedzieć, że:
chłopiec --> Michael
dziewczynka-->Felice

reklama
Do góry