reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dzidzi

U nas dyskusja trwa. Nawet mąż dziś stwierdził, że mam sama wybrać. Taaa... wybiorę, a w końcu i tak się okaże, że on sobie coś innego wymyśli. Musimy w końcu dojść do kompromisu.

reklama
A mój Ł po wizycie u lekarza, jak dowiedział się, że będzie najprawdopodobniej córka, to stwierdził, że może znajdziemy inne imię... Dałam mu w ramach ojcostwa prawo wyboru drugiego imienia:-)

no więc my narazie się zatrzymaliśmy na tym, że będziemy mieli małego Mikołaja :) wszystkie inne imiona odpadały bo albo mi, albo mężowi się nie podobały lub nam się źle kojarzyły hehe a to jedno jedyne imię dla chłopca, które nam się podoba. choć nie ukrywam, że do grudnia może nam się jeszcze odmienić :D

Widac grudzień bedzie nam obfitował w Mikołajki:))))))))

ja tak twardo obstawiałam moja Milenkę i nadal mocno biorę ja po uwage ale po głowie zaczęła chodzić mi ... Maja:)))),...Majka, Majeczka, słodko:)

Widac grudzień bedzie nam obfitował w Mikołajki:))))))))

ja tak twardo obstawiałam moja Milenkę i nadal mocno biorę ja po uwage ale po głowie zaczęła chodzić mi ... Maja:)))),...Majka, Majeczka, słodko:)

sarka Ja dziewczynce miałam dać Maja,może jeszcze będę miała,zobaczymy czy dalej na usg potwierdzi się że chłopak,a jak tak to może następnym razem będzie córunia tatunia :)

reklama
a ja mowie jasiu mojmazmikolaj :) i taks ie dogadujemy :p antos mial na drugie mikolaj bo mi sie mikolaj bardzo podobalo ale stwierdzilam ze nie chce zeby moj synek mial urodziny, imieniny, swieta i mikolajki w jednym miesiacu :p chyba troche przesrane ;)z prezentami :p przynajmniej ja na jego miejscu bym tak nie chciala hehe :)

Do góry