Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moje Drogie chyba każda z nas zastanawiała się już nad imieniem dla swojego maluszka. Mam nadzieję, że pomożemy sobie nawzajem wybrać idealne imię dla naszych pociech. :laugh:
Czekam na propozycję bo ja wsumie niemam jeszcze wybranego takiego na 100% dla chłopca :-[ a dla dziwczynki jak narazie jest Julia, tak chce moja córeczka Sandrunia
U mnie bedzie Patryk albo Patrycja
wbrew temu co w poprzedniej ciazy planowalismy z mezem ale wchodzily w gre Tatiana, Róża, Gabrysia a z meskich to Filip, Zbyszek, Daniel (osobiscie moje ulubione) Jacus... sie zobaczy, w koncu bywa tak ze dziecko samo sobie imie wybiera
Julia ... to była moja pierwsza faworyta dla dziewczynki, ale teraz ich (Julii) tyle, że już sama nie wiem
Dla synka jest imię pewne i niezmienne od samego początku JEREMI ale dla dziewczynki wciąż nic pewnego, ale zanim rozboli mnie ogłowa od myślenia, poczekam na USG i zobaczymy, czy wogóle trzeba będzie myśleć
witam, dawno mnie nie bylo, ale juz wiem ze bede miala chlopca i mam problem, poniewaz dla dziewczynki mialam imie - Sara, a z chlopcem nie mozemy z mezem sie porozumiec, ja chce Michal lub Jakub, a maz wymysla jakies dziwne imiona....
moj maz ma na imie jacek i uwaza, ze jego imie jest najladniejsze ;D, a tak powaznie to: Donel, Forgiel, Fintan - brzydkie imiona irlandzkie, bo jego koledzy z pracy takie maja imiona (mam nadzieje, ze zgodzi sie na Jakub)