Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aestima ja podobnie !! Hahahha, tylko u mnie jakby Ola była chłopaczkiem to Leon KOZAK !! (W usta usta tak nazwali synalka swego i meeeeega mi się spodobało )
Ja znam jednego Leosia i super pasuje maluchowi- rozrabiace takie imię Ale jak wybieraliśmy zapomniałam ,ze istnieje. No i w sumie Mieszko od razu został Mieszkiem- długo się nie zastanawialiśmy. Większy problem mieliśmy z wyborem dziewczęcego imienia ( podobało nam się kilkanaście
Łucja - polska litera jako pierwsza... No ale Larvunia, przecież Alicja miała być....
Leon - mi lepiej brzmi Leo ( zawodowiec, z lwem się kojarzy ), to oddzielne imię. Doggi - Olcia Aleksandra czy Olga ?
forever_young
Mi pasuje Leon a nie Leo (chociaz pewnie tak bede mowic zdrobniale) bo pierwsze ma byc świete. Drugie ma miec po dziadku Wiesłam a to juz swiete nie jest, a do chrztu to u nas taki wymog.
kurde od paru dni siedzi w glowie mi imie wlasnie Łucja.. to imie dla znaku blizniat, fajnie o nim pisza... i ladnie brzmi.
myslalam ze zdrobnien nie ma ale patrzcie co znalazlam ;-)