reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

hej piękne :)
ja też mam terzmin czerwiec a konkretnie na 23 czerwca :-D
imię jakie na dzień dzisiajszy wybraliśmy to Franek, Franuś , Franio...decyzja męża bo ja wybierałam pierwsze imię;-)

reklama
lavruniu mi michalina to się kojarzy tak, hmmmm chyba dobrze ;P trudno powiedziec :p Mam 2 koleżanki michaliny, i są spoko ale ani nie kocham ani nienawidze są spoko :p Ale co pewne, mają silne charaktery i nie dają se w kaszę dmuchac a to chyba dobra cecha ;) :p

Blusia chcialabym powiedziec ze ostateczna, ale kurde tyle juz tu Wam namieszalam ze boje sie powiedziec TAK ;-)

Misialina a temperament jaki maja, bo mi mloda od paru dni zyc nie daje, kopie i kopie... strasznie daje czadu. Fruciu taki nie byl ;-)

Larvunia...hehe...temperament pytasz?...już Ci współczuję...mój mąż powiedział że nie nadąża za mną...wszędzie mnie zawsze było pełno...zawsze muszę grać pierwsze skrzypce...jedno jest pewne...da sobie w życiu radę :p

reklama
Do góry