Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się kiedys Michal bardzo podobało, ale później miałam faceta psychopate michała i teraz mam silny wstret do tego imienia... A Antoni jest takie wdzięczne imie !! Jak Tony Montana, Tony Soprano.... ANTONIO BANDERAS !!
wkurzył się chop na mnie i mówi że on nie rozumie imię to imię a nie że ktoś już takie imię nosi i ja porównuję. A tu następnego razu ja mówię że bardzo mi się podoba Mateuszek a mój m do mnie "Mateuszek przecież to mi się kojarzy z apostołem" a ja do niego no to co z tego to źle a ten "tak tak stary facet zapierd... w todze i sandałkach" 
myślałam że padnę a niby dla niego imię to imięja też tak mam jak mój roberto chciał jakieś imię to ja zaraz nie bo znam takiego i on jest głupi, albo znam takiego z takim imieniem i go nie lubię :-d wkurzył się chop na mnie i mówi że on nie rozumie imię to imię a nie że ktoś już takie imię nosi i ja porównuję. A tu następnego razu ja mówię że bardzo mi się podoba mateuszek a mój m do mnie "mateuszek przecież to mi się kojarzy z apostołem" a ja do niego no to co z tego to źle a ten "tak tak stary facet zapierd... W todze i sandałkach" :-d:-d myślałam że padnę a niby dla niego imię to imię

"Mateuszek przecież to mi się kojarzy z apostołem" a ja do niego no to co z tego to źle a ten "tak tak stary facet zapierd... w todze i sandałkach"![]()

prawie sie zakrztusiłam truskawą jak to przeczytałm
ekstra