reklama
U nas też decyzja podjęta. Nie wiem czy się Wam chwaliłam- bedziemy mieć drugiego synka o imieniu Radek :-)
Gratuluję synusia. A ja znam bardzo fajnego Radka :-)
_Angel_
Mama małej stokrotki
ramari gratuluje synka
najmłodszy brat mojego narzeczonego ma na imię Radek,jest świetny,wszyscy bardzo go lubią.
A teraz dziewczyny zwracam się do was z prośbą.Dla chłopca które fajniejsze Filip czy Błażej ?? A dla dziewczynki Maja , Nadia czy Liliana bo nie mogę się zdecydować.
A teraz dziewczyny zwracam się do was z prośbą.Dla chłopca które fajniejsze Filip czy Błażej ?? A dla dziewczynki Maja , Nadia czy Liliana bo nie mogę się zdecydować.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ramari, gratuluje synka
Radzisław (tak przezywamy chłopaka Marcela chrzestnej) bardzo fajnie...nawet nie pomyślałam o tym imieniu
Angel, dla mnie Błażej
Filip też fajnie ale jest ich zbyt dużo 
Co do dziewczynki hmmm.. Lilianna. W sumie zadziałała metoda eliminacji - pozostałe dwa imiona spotykam zbyt często wokół siebie
My u nas jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Dla dziewczynki wiadomo - Marysia. Dla chłopca podoba mi się Igorek.
Mąż ma się zastanowić...echh on to zawsze pięć po dwunastej

Angel, dla mnie Błażej

Co do dziewczynki hmmm.. Lilianna. W sumie zadziałała metoda eliminacji - pozostałe dwa imiona spotykam zbyt często wokół siebie

My u nas jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Dla dziewczynki wiadomo - Marysia. Dla chłopca podoba mi się Igorek.
Mąż ma się zastanowić...echh on to zawsze pięć po dwunastej

reklama
Podziel się: