Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mowilam o Jaśminie 

- imienia tj. dlaczego nie za bardzo Mu pasuje. I okazało się, że się Mu kojarzy z biurwą w wieku przedemerytalnym i z tego powodu dzieci się będą śmiać z Młodej.Odparłam, że kojarzyć to się może naszemu pokoleniu - choć mnie niekoniecznie mimo pani która od wielu lat przychodzi sprzatać - a nie kolejnemu, a co do zachowania dzieci to jeśli Młoda sobie nie da to będzie miała spokój - drwi się zawsze ze słabszego, tylko kwestia znalezienia powodu. Więc w sumie wyszło na to, że nie jest to imię które się Tatusiowi nie podoba - wymienił parę takich na które ja również bym się nie zgodziła.Oj Larvunia...to mężuś pojechał z Michalinką...nikt na mnie nigdy nie wołał Michał;-)

ale ludzie mają wyobraźnię;-)a i tak jak juz wcześniej pisałyśmy - jak ktoś zechce ze złośliwości zdrobnić w "dziwny" sposób, to zawsze znajdzie sobie sposób; i uważam jak forever - jak Jaśminka będzie charakterna, to jej będą zazdrościć imienia, o!
Ja takimi tekstami bym się nie przejmowała (ze strony teściowej, bo zdanie męża to już musisz brać pod uwagę). A dziwne zdrobinienia, przezwiska do każdego imienia da się wymyślić- już Wam mówiłam, że na moją chrześnicę jeden chłopak wołał "Hania- bania" - jak ktoś będzie chciał to nawet do najpiękniejszego i prostego imienia wymyśli głupie zdrobnienie czy przezwisko.