Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ojciec wkroczyl i zalagodzil bo juz bylam rozdrazniona na maxa...

No ale kocham ja....
Jak nigdy od mamy nie slyszalam "kocham Cie" tak do mojego dziecka prawie caly czas tak mowie i duzo sie tulimy
Nigdy swoich dzieci nie udeze i najpierw wyslucham co maja do powiedzenia i wogole duzo by debatowac ale wnioski wysynelam z zachowania mojej mamy w stosunku do mnie i brata 
Jak się czuję, że mi chce pomóc i wogóle. A ja najzwyczajnie zamykam się w sobie po takich zachowaniach - wieloletnich zresztą - koduję sobie Mama = stres. Moja Mama przez telefon albo na mnie podnosi głos albo płacze, więc jak inaczej mogę reagować a mam też inne problemy. Przekonuję się coraz bardziej, że chyba wolę Młodą dać do żłobka czy znaleźć opiekunkę niż mieć stały kontakt z Mamą.
No i też bym chciała być lepszą matką - jak to brzmi :-) - niż moja, choć w sumie poza totalnym kalectwem życiowym i rzuceniem na głęboką wodę wtedy gdy się urodził mój brat - miałam wtedy 12 lat - w dzieciństwie nie było najgorzej tylko później się popsuło. Ale jak napisałaś Traschka jest to możliwe co mnie pociesza
.