reklama

Imię dla dziecka

larvunia przykro mi z powodu twojej mamy, poniekad wiem co czujesz....ja mialam zawsze przeboje z tata niestety, ktory ma podejscie ze dziecko nie ma prawa glosu...a moja mama tez potrafi dac czadu.....np wczoraj dominika poszla do nich na gore i siedziala z moja siostra, mama spala i przyjechal moj tata, dominika chciala sie przed nim schowac i biegnac strzelila o cos w glowe, mama wyskoczyla z pokoju, nawrzeszczala na moja siostre i dominike ze nie umieja sie zachowac...jeny jak mi sie przykro zrobilo jak to uslyszalam od siostry, no przeciez to tylko dziecko.....a mala ryczala bo ja glowa bolala i wielki siniak na pol glowy, no ale tacy sa rodzice. w sumie teraz co mam powiedziec to im mowie i nie pozwalam sobie.....Badz dzielna larvunia choc wiem ze czasami ciezko...
a Roksana jakos tak mi tez nie lezy....twoja coreczka musi miec takie delikatne slodie imie bo tak ty mi sie kojarzysz:)

reklama
dzieki dziewczyny ;-)

no mi jednak Roksanka sie nie podoba... :sorry:
Musze meza na Michalinke namowic kurde chyba... choc uparty jak osiolek puki co :confused2: No zobaczymy...

larvunia u ciebie znowu przeboje z imieniem?:-(
ja równo obstaję przy Kalinie,choć D się burzy,ze sama wybrałam i nie spytałam go,ale ostatnio z Antim sie przedrzeźniał ,bo mały się myli i do mnie mówi tato albo proszę pani :-D,a D. mówi do niego Kalinka Kalinka:-D

Aga, u Was 'problem' ... ale macie fajnie, bo możecie wybierać i dla chłopca i dla dziewczynki :-):-)
Larvunia, Michalinka milion razy ładniej niż Roksanka !!! pracuj nad chłopem, pracuj !!!
no i fajnie się kompunuje ... Marcelek i Michalinka :tak:

moj synek tez jeszcze bezimienny buuuuuu nie mozemy z mezem dojsc do porozumienia,
maz chce Jasia a ja nie chce:no: tzn Jas mi sie podoba ale my musimy dac wersje amerykanska John a ta wersja juz jakos za mna nie przemawia, corka ma tez amerykanska wersje imienia wiec i synek bedzie mial, mi sie podobalo juz tyle imion ze nie nadazam za moimi typami hehe ale teraz mysle nad Eric czyli po polsku Eryk,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry