reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

A u mnie bylo wczoraj moja szwagierka (siostra brata) tak na chwile wpadła (ok 4 godziny) wychodzila po 21 - głucha subtelnych sugesti ze Amela rano wstała (o 6) i juz zmeczona jest.
I wymysliła Jeremiasza . . .

A mi sie ostatnio w serialu na tvn spodobał leo, tylko nie wiem czy od leona czy leonarda?

reklama
larvunia - miałam dokładnie tak samo czytając posta doggi o kościołach i kaczyńskim heheh :-D a z imieniem się nie martw jest jeszcze trochę czasu, a może będzie Wam łatwiej jak się już urodzi i zobaczycie swoje maleństwo na oczy może wtedy imię od razu się nasunie

heh sama nie wiem
w sumie Alicja na 90 %, bo synek juz tak mowi kazdemu ze mama ma Alicje w brzuszku i opowiada i pyta to tylko Alicja imie urzywa.
Mnie nadal nie przekonuje, dlatego tak wymyslam ;-) ...sama nie wiem.
Mnie ciagle ciagnie do Michalinki... ale mezus za kazdym razem mowi NIE, albo Matylda, ale z nowu rodzina mowi NIE :crazy:
nie wiem moze z przyzywyczajenia synka bedzie ta Alicja nie wiem ;-)

reklama
Do góry