reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?????

No chyba sie nie da. Moja kolezanka ma córke Laurę - spora panna już z niej 12 lat - i nie zdrabniają. (no może jak była maltka to Laurka, ale dla mnie jakoś dziwnie)

reklama
A u mnie jakos tak bez sensacji i zmian :-)
Nadal obstawiam Emilke (ewentualnie Dorotka albo Agatka) lub Bartoszka tudziec Boryska :-)
Drugie imie chcialabym po ktoryms z dziadkow :-) Wchodzi wiec w rachube Anna, Jadwiga, Jacenty lub Jerzy :-)
Chyba, ze bedzie tak jak u mnie i dzidzia nie bedzie miala drugiego imienia :-)

Kacha, mnie sie Amelka tez bardzo podoba, ale podobno tez jest teraz popularne....
Juz sama nie wiem.
A kolezanka, ktora tez jest lutoka bedzie chyba miala Rozalke :-)
tez fajne, tylko moj brat sie smial, ze tak ma na imie babka Kiepska ;-)

Moj mąż wreszcie podał listę imion dla córci :laugh:. Mamy 3 opcje: Iga, Julcia i Natalka. Iga jest faworytką Jacka, no i mi tez się podoba. Może tak juz zostanie?

Wszystkie ładne, ale ja bym chyba też Igę wybrała (zastanawiałam się nad tym imieniem). Do mojego brzuszka wszyscy mówią Jasiu. Dostałam wczoraj od przyjaciółek śpioszki- w niebieskie misie, czy to jakaś aluzja??... ;D ;D ;D

Sliczne imie Iga. Bardzi mi sie podoba. Zreszta znam jedna bardzo sympatyczna Ige :-)
Siostra mojej mamy mowi do mojego brzuszka Filipek i nie daje sie przekonac, ze to Emilka ;-) Moze ma jakies uklady "U Gory" i wie lepiej niz lekarz?? ;-)

reklama
DZięki dziewczyny. Może już ta Iga zostanie? Ja znam 2, ale to jeszcze male dziewczynki- tak 4,5 lat, więc nie wiem jakie są. Ale jak Kira zna super Igę to dobrze. ;D

Do góry