reklama
A u mnie jakos tak bez sensacji i zmian :-)
Nadal obstawiam Emilke (ewentualnie Dorotka albo Agatka) lub Bartoszka tudziec Boryska :-)
Drugie imie chcialabym po ktoryms z dziadkow :-) Wchodzi wiec w rachube Anna, Jadwiga, Jacenty lub Jerzy :-)
Chyba, ze bedzie tak jak u mnie i dzidzia nie bedzie miala drugiego imienia :-)
Nadal obstawiam Emilke (ewentualnie Dorotka albo Agatka) lub Bartoszka tudziec Boryska :-)
Drugie imie chcialabym po ktoryms z dziadkow :-) Wchodzi wiec w rachube Anna, Jadwiga, Jacenty lub Jerzy :-)
Chyba, ze bedzie tak jak u mnie i dzidzia nie bedzie miala drugiego imienia :-)
Kacha, mnie sie Amelka tez bardzo podoba, ale podobno tez jest teraz popularne....
Juz sama nie wiem.
A kolezanka, ktora tez jest lutoka bedzie chyba miala Rozalke :-)
tez fajne, tylko moj brat sie smial, ze tak ma na imie babka Kiepska ;-)
Juz sama nie wiem.
A kolezanka, ktora tez jest lutoka bedzie chyba miala Rozalke :-)
tez fajne, tylko moj brat sie smial, ze tak ma na imie babka Kiepska ;-)
Kachna321bum
Fanka BB :)
Wszystkie ładne, ale ja bym chyba też Igę wybrała (zastanawiałam się nad tym imieniem). Do mojego brzuszka wszyscy mówią Jasiu. Dostałam wczoraj od przyjaciółek śpioszki- w niebieskie misie, czy to jakaś aluzja??... ;D ;D ;D
Sliczne imie Iga. Bardzi mi sie podoba. Zreszta znam jedna bardzo sympatyczna Ige :-)
Siostra mojej mamy mowi do mojego brzuszka Filipek i nie daje sie przekonac, ze to Emilka ;-) Moze ma jakies uklady "U Gory" i wie lepiej niz lekarz?? ;-)
Siostra mojej mamy mowi do mojego brzuszka Filipek i nie daje sie przekonac, ze to Emilka ;-) Moze ma jakies uklady "U Gory" i wie lepiej niz lekarz?? ;-)
reklama
Podziel się: