Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie. Moja mama ma na imie Ania, ale jakos nie mam ochoty tak nazwac dziecka, ale chyba Anek malo jest wśród przedszkolaków.Magda/ Magdalena bardzo ładnie
Gustaw super.
Natalia i Julia tez super. Fajne normalne polskie piękne imiona
Ja nie lubie zdrabniania niektórych imion a matki maja często tak ze mega zdrabniaja. Jeszcze u dziewczynek to fajnie ale np rozwala mnie Marcelek, Fabianek, jakby nie mozna było mowić Marcel. Wiadomo ze Krzysztof to Krzysiu albo Krzyś ale fajnie jak sie mowi do chłopca tak bez zdrobnieńnp Julian super ale Julek juz średnio .
Bardzo podoba mi sie imie Gabryś - juz zarezerwowane przez któraś dziewczyne
A czemu nikt nie myśli o imieniu Ania?![]()
Bardzo duzo w tym prawdy co napisalas.a ja np bardzo lubię wersję Kaśka Gośka itpa co do zdrobnien moja koleżanka ma Juliana i rodzice mówią od początku Julian tylko, nie mówia Julek przez to też nikt tak nie mówi. moja mama mówi że tak jak my będziemy mówić tak się utrze i wśród znajomych i w rodzinie. w sumie z mojego doświadczenia tak jest właśnie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja też wybrałam Mieszko ale mój M się nie zgadza niestety ale może jeszcze zmieni zdanie.My ze swoim narzeczonym specjalnie, co do imion się nie zgadzamy.. Ale udało nam się coś wspólnie wybrać. Dla dziewczynki mamy Nina lub Tola a dla chłopczyka ( a raczej bedzie chłopczyk ) Olgierd ( będziemy mowić do niego Olo ) albo Mieszko [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom