reklama

Igorowelove
Moderatorka

Kuba czy Jakub? Mi sie podoba Kuba, ale srednio widze doroslego mezczyzne z takim imieniem, a Jakub to juz tak srednio mi sie podoba [emoji14]Mi kiedyś podobało się imię Kuba, ale teraz nie wiem jakie wybrałabym dla chłopca. Może Błażej...?
Dla dziewczynki za to mam nawet kilka Karolina, Jagoda, Justyna, więc może być dylemat![]()
My mamy dla corki dwa typy : Pola (typ meza) i Gaja (moj typ)... Zadne z nas nie chce ustapic [emoji23] Dla syna myslalam o Leon, a malzonek moj szanowny mowi, ze wie co robil i mam nie wymyslac chlopiecych imion [emoji23]
Kuba czy Jakub? Mi sie podoba Kuba, ale srednio widze doroslego mezczyzne z takim imieniem, a Jakub to juz tak srednio mi sie podoba [emoji14]
Moim typem jest zdecydowanie Kuba, nie Jakub
Igorowelove
Moderatorka

La,la,la,la,la maz ustapil na imie Gaja [emoji7][emoji7] Tylko znajac zycie bedzie chlopak [emoji23]

agunia666
Aktywna w BB

Mnie podoba się wiele imion ale dużo zajętych jest już w rodzinie a nie chce kopiować. Dla dziewczynki podobają mi sie: Milena, Martynka, Oliwka, Lilianna, Nikola, Zuzia, Roksana. U mnie chyba zostanie Nikola. Z chłopcem chyba jest trudniejszy wybór: Ja mam syna Tymka i strasznie ciężko było mi wybrać imie dla chłopca a nie chciałam dawać akurat takiego na jakie teraz moda.

reklama

Nela Rita