reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Nasza decyzja już można powiedzieć, że zapadła... Będzie Aleksander :) Wcześniej jeszcze oscylowaliśmy przy Jasiu, ale los chciał, że spotkaliśmy w ten weekend wyjątkowo irytującego Janka i tak oto nam się odechciało. Także Dotka, jeśli tu wpadniesz na podforum to możesz mi zmienić, jak będziesz miała chwilę :D

reklama
mój wymyślił sobie dla synka Lucjan..ja to się serio boję, że pójdzie do urzędu i będę miała śmiesznie się nazywające dziecko :-p
moja Ami ma psa Lucjana :-D(taką maskotkę)

Nasza decyzja już można powiedzieć, że zapadła... Będzie Aleksander :) Wcześniej jeszcze oscylowaliśmy przy Jasiu, ale los chciał, że spotkaliśmy w ten weekend wyjątkowo irytującego Janka i tak oto nam się odechciało. Także Dotka, jeśli tu wpadniesz na podforum to możesz mi zmienić, jak będziesz miała chwilę :D
już zmieniam, u nas też jak będzie chłopiec będzie Aleksander

a w związku z tym imieniem: rozmowa moja z Ami, siedzimy na kanapie i Ami nagle mówi, "hmmm, a może jak będzie brat to Tomasz" (tak powiedziała...Tomasz :dry:), ja na to nie, raczej nie, Tata wymyślił "Aleksander, Olo, Olek, Alex", na co Ami po chwili zastanowienia: "a może Marti, albo Melman" :-D:-D:-D

aaaa19- mam koleżankę, która ma syna Lucka bardzo inteligentny i zdolny chłopak, fakt, że to jedyna osoba którą znam o tym imieniu

dotkasss- to Amelcia popłynęła :-D u nas były imienia mapetów, a najlepsze że wczoraj chrzesna Mai się pyta jak bedzie siostrzyczka się nazywała a ona Księżniczka :-D. Co do Tomka mój m tak ma... ładne imię ;-) Ale Alex też jest fajny ;-)

ankzoc, u nas padło, że jak będzie chłopak R decyduję więc ja się poddałam, a że Aleksander ładne imię i można zdrabniać właśnie Alex, Olo itp to ok...ja wyrażam zgodę, ja decyduję jak będzie dziewczynka, no i wolałabym jednak Milę, ale R nie bardzo obstaje, tak czy inaczej ostatecznie decyzja należy do mnie :-D

reklama
Aneta_85 - a u mnie w 1 ciąży mąż strasznie uparł się na Maję, ja nawet w dniu porodu do końca nie byłam przekonana ihhihh jakoś jak zobaczyłam Maję to stwierdzałam, że lepiej będzie Zosia :-D, no ale została Maja i nie wyobrażam sobie teraz innego imienia dla niej

Do góry