Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie osobiście Zoja jest fajnym imieniem ale już trochę za bardzo "przekombinowanym" ale to tylko moje zdanie, a Twoja córeczka 

Sama nie wiem i nic mi nie przychodzi do głowy, a myśle nad tym już od początku ciąży. Na początku byłam pewna, że moje. Potem, w chwilach gdy jest ok to biorę pod uwagę jego. Tylko boję sie, że przez pochopne nadanie nazwiska mogą być problemy i ciąganie się po sądach.... A tego nie chcę dla mojego skarba...
Stopi chyba już wszystkie przyzwyczaiłyśmy sie do Lenki
Ja tam z wyborem imienia nie miałam kłopotu zostaje Karolina Matylda, ale za to mam dylemacik odnośnie nazwiska..... Czy moje, czy ojca, czy też obydwaSama nie wiem i nic mi nie przychodzi do głowy, a myśle nad tym już od początku ciąży. Na początku byłam pewna, że moje. Potem, w chwilach gdy jest ok to biorę pod uwagę jego. Tylko boję sie, że przez pochopne nadanie nazwiska mogą być problemy i ciąganie się po sądach.... A tego nie chcę dla mojego skarba...