reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini aaaa sorry, polityka sie nie interesuje bo dla mnie nie ma czym ;-)
Ja też nie, bo to nie moje czasy były, ale babcia mi opowiadała o co kaman

femme, sen proroczy

nieobecna, mam to samo... Dla chłopca podoba mi się kilka imion, a dla dziewczynki nic a nic :-( Będzie masakra...
Doggi, ale Ty już nie musisz się zastanawiać nad imionami i dla dziewczynki i dla chłopca, bo już wiesz

Nulini niby wiem, ale nigdy nie wiesz do końca, mój kolega gdy Wraz ze swą luba spodziewali się dziecka to był chłopiec chłopiec chłopiec na prenatalnych powiedzieli ze chłopiec, i tak był cały czas bez zmian wiec wyprawka dla chłopca, pokój w piłki nozne pomalowany itp a tu na 2 tyg przed terminem okazało się ze Bartek nie chce być dłużej bartkiem i chciał być lenką i Lenką został
wiec ja zostałam sobie otwarte furtkę gdyby się okazało ze te 5% niepewności okazało się słuszne 
agulqa_b
Fanka BB :)
Nieobecna mam to samo, dla dziewczynki zadne mi sie nie podoba.
Dogbi tez znam takie historiw, no i moj mlody co Amelka mial byc a urodzil sie Kuba ;-)
Dogbi tez znam takie historiw, no i moj mlody co Amelka mial byc a urodzil sie Kuba ;-)
Mój emek uparł się na tego Ksawerego łącznie z moja mamą a mi ten Ksawery wydaje mi się takim twardym imieniem. No ale jeszcze jest czas na negocjacje:-).
A Alicja, Helenka czy Lilianna nie podoba się Wam dla dziewczynki?
A Alicja, Helenka czy Lilianna nie podoba się Wam dla dziewczynki?
nieobecna87
Znam jednego małego Ksawerego (3,5 roku) - najbardziej niegrzeczne dziecko jakie poznałam, może dlatego to imię jakoś tak mi nie pasuje 
Maadlen, Helenka - super, wczoraj też zaproponowałam ale Mąż i Teściowa kręcą głową. Lilianna? Mi się podoba Lila ale Mąż oczywiście jest na nie.
A Alicję chce Mąż a ja nie. 
Wiecie co... moja siostra miała byc chłopcem, bez szyjki, za to z wodogłowiem... na to wskazywały wszystkie badania. A po porodzie okazało się, że nie dość, żę nie jest chłopakiem to jeszcze cała zdrowa.
Maadlen, Helenka - super, wczoraj też zaproponowałam ale Mąż i Teściowa kręcą głową. Lilianna? Mi się podoba Lila ale Mąż oczywiście jest na nie.
Wiecie co... moja siostra miała byc chłopcem, bez szyjki, za to z wodogłowiem... na to wskazywały wszystkie badania. A po porodzie okazało się, że nie dość, żę nie jest chłopakiem to jeszcze cała zdrowa.
femme fatal
Mama Ninki :)
Liliana to mój typ ;-) Alicja ładnie ale Ala juz w ogóle mi się nie podoba
Tasia001
Doggi to ja znam odwrotną sytuację. Julka okazała się Oskarem
No i Oskarek pierwsze miesiące życia występował w różu.
Ja dla dziewczynki chciałam Lidia, przy poprzedniej ciąży ale mąż od razu był na nie. Później chciałam Zosia to tak dała siostra.

Ja dla dziewczynki chciałam Lidia, przy poprzedniej ciąży ale mąż od razu był na nie. Później chciałam Zosia to tak dała siostra.
bada m.
ja mam odczucia przeciwne,że dla dziewczynek to przynajmniej 5 byłm wybrała,a dla chłopca problem okropny
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, dlatego ja jestem absolutnie przeciwna kupowaniu ubranek pod kolor czy urządzaniu pokoju tematycznego
Nawet by mi to przez myśl nie przeszło... Jedynie co, to chcę już mówić do brzuszka po imieniu, a zakupy i tak będą unisex 
madlen, mnie zdrobnienia od Ksawerego ranią uszy... Ksawcio... Ksawuś... Brrr... Helenka fajnie, chociaż Hela już mniej... A do Alicji jakiś uraz mam ;-)
Mnie dla dziewczynki jedynie Anastazja i Elżbieta podchodzi, ale to "nie jest to", to nie ten złoty strzał, jak z Gustawem :-(

madlen, mnie zdrobnienia od Ksawerego ranią uszy... Ksawcio... Ksawuś... Brrr... Helenka fajnie, chociaż Hela już mniej... A do Alicji jakiś uraz mam ;-)
Mnie dla dziewczynki jedynie Anastazja i Elżbieta podchodzi, ale to "nie jest to", to nie ten złoty strzał, jak z Gustawem :-(